Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Pstrągi Sparta Brodnica
532 w pył Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 38.1
formidable Schieten weak
formidable Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Ruicu speelt de bal door. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 1:0

4e minuut.
Acerbi passt de bal met de wreef. Tombolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombolini passt de bal met de wreef. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tombolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seabra rent richting de bal. Ruicu geeft een lange en hoge pass. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Kolstad probeert naar een medespeler te passen. Tombolini met een sublieme pass. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kolstad onderschept slim de pass. Kolstad probeert naar een medespeler te passen. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Seabra probeert de bal aan de voet te houden. Andreasi met een sublieme pass. Tombolini kan de bal niet met de borst controleren. Łomiński probeert naar een medespeler te passen. Tombolini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pasiak is nu in balbezit. Cywiński is nu in balbezit. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu geeft een hoge lob. Sak heeft problemen om de bal te vangen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kolstad kopt de bal weg. Pasiak rent richting de bal. Schitelea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schitelea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Kolstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolstad geeft een lange en hoge pass. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 2:0

38e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal met de wreef. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu geeft de bal voor. Pasiak is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Łomiński rent richting de bal. Łomiński geeft de bal voor. Inworp. Tombolini met een snelle inworp. Ruicu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ruicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Schitelea de bal. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 3:0

43e minuut.
Kolstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombolini probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 4:0

45e minuut.
Sak met een sublieme pass. Tombolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombolini passt de bal zonder na te denken. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 31%, Sparta Brodnica 69%.
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 4:0

49e minuut.
Tombolini is nu in balbezit. Tombolini passt de bal met de wreef. Kolstad is nu in balbezit. Ruicu rent richting de bal. Ruicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ruicu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tombolini kopt de bal weg. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cywiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 5:0

54e minuut.
Kolstad geeft een hoge lob. Daar is Vates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruicu met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lenaers geeft een lange en hoge pass. Cywiński heeft problemen om de bal te vangen. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 6:0

59e minuut.
Marletta met een harde bal richting middenveld. Kolstad kopt de bal weg. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 7:0

62e minuut.
Pasiak heeft problemen om de bal te vangen. Pladsen begaat een overtreding. Pasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruicu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Łomiński probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tombolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 8:0

66e minuut.
Ruicu verovert de bal door een tackle van achteren. Pladsen rent richting de bal. Ruicu verovert de bal door een tackle van achteren. Ruicu geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 9:0

73e minuut.
Tombolini passt de bal zonder na te denken. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu passt de bal zonder na te denken. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Ruicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruicu geeft de bal voor. Łomiński kan de bal niet met de borst controleren. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Łomiński geeft een hoge lob. Inworp. Tombolini met een snelle inworp. Kolstad is nu in balbezit. Kolstad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ruicu rent richting de bal. Ruicu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pasiak de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 10:0

81e minuut.
Seabra onderschept slim de pass. Seabra geeft een lange en hoge pass. Murgu geeft de bal voor. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tombolini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bydłoń de bal. Kolstad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sak de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kolstad passt de bal zonder na te denken. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu geeft de bal voor. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 17%, Sparta Brodnica 83%.
Dzikie Pstrągi - Sparta Brodnica 11:0