Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Arena Brodnica
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22947
Sparta Brodnica PINK FLOYD & YES
Moja Tactiek extra
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Santoya is nu in balbezit. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebelo zal de hoekschop nemen. Santoya springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Băcanu met een sublieme pass. Krasnolud probeert naar een medespeler te passen. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo geeft een hoge lob. Santoya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wcisło geeft een lange en hoge pass. Arshad geeft de bal voor. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado draait met de bal, schiet en ... Gavião probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 0:1

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Beger stond buitenspel. Băcanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Conrado kopt de bal weg. Santoya rent richting de bal. Santoya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rebelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado passt de bal zonder na te denken. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 53%, PINK FLOYD & YES 47%.
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 0:1

46e minuut.
van Bruggen geeft een hoge lob. Collinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger onderschept slim de pass. Beger schiet op doel. Raikov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Beger rent richting de bal. Beger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 1:1

49e minuut.
Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger verovert de bal door een tackle van achteren. Beger passt de bal in één keer door. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zegarra onderschept slim de pass. Zegarra passt de bal zonder na te denken. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 2:1

70e minuut.
Wcisło geeft een hoge lob. Inworp. Rebelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conrado is nu in balbezit. Conrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cañardo kopt de bal weg. Daar is van Bruggen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bruggen passt de bal met de wreef. Beger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 3:1

81e minuut.
Inworp. Schitelea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
van Bruggen passt de bal met de wreef. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud speelt de bal door. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Santoya passt de bal in één keer door. Bertarini is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Klimowicz ... Strafschop! Bertarini raakt geblesseerd tijdens het duel. Santoya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gavião bokst de bal weg. Bertarini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Santoya rent richting de bal. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap. Wcisło probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Brodnica 50%, PINK FLOYD & YES 50%.
Sparta Brodnica - PINK FLOYD & YES 3:2