Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: FC Artas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30700
FC Artas Sparta Brodnica
fiu fiu Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 58.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
van Bruggen met een snelle inworp. Zegarra heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravazzini. Ravazzini krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klimowicz rent richting de bal. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kordiaczyński de bal. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wcisło de bal. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Gavião kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal in één keer door. Magnífico rent richting de bal. Magnífico schiet op doel. Gavião werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 1:0

13e minuut.
Magnífico rent richting de bal. Wcisło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnífico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koutouzos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 2:0

25e minuut.
Kukurinkov speelt de bal door. Ravazzini is nu in balbezit. Ravazzini passt de bal met de wreef. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Gavião bokst de bal weg.

28e minuut.
Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski passt de bal in één keer door. Magnífico rent richting de bal. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 3:0

29e minuut.
van Bruggen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bruggen passt de bal zonder na te denken. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fratzeskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Fratzeskakis probeert naar een medespeler te passen. Beger is nu in balbezit. Beger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 47%, Sparta Brodnica 53%.
FC Artas - Sparta Brodnica 3:0

51e minuut.
Wcisło kopt de bal weg. Zegarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarra speelt de bal door. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zygmunt passt de bal met de wreef. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zygmunt ... Strafschop! Zygmunt krijgt een gele kaart. Fratzeskakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zegarra neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jachymiak bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
Ravazzini is nu in balbezit. Ravazzini passt de bal zonder na te denken. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico schiet op doel. Gavião kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniarek is nu in balbezit. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 4:0

71e minuut.
Grundel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dachtera komt het veld opgelopen. Aravositas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beger rent richting de bal. Beger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fratzeskakis rent richting de bal. van Bruggen rent richting de bal. van Bruggen probeert naar een medespeler te passen. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Aravositas de bal. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Gavião probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dachtera kopt de bal weg. Łachowski geeft een hoge lob. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 4:1

85e minuut.
Sambor onderschept slim de pass. Sambor passt de bal in één keer door. Wcisło rent richting de bal. Magnífico verovert de bal door een tackle van achteren. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Gavião kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç geeft de bal voor. Magnífico geeft een hoge lob. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Sparta Brodnica 5:1

89e minuut.
Kordiaczyński met de inworp. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini met een sublieme pass. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Gavião verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 50%, Sparta Brodnica 50%.
FC Artas - Sparta Brodnica 5:1