Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Szmacianka Ropa Kobylanka
Krell Tactiek Hmmm...
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 66.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kajetanowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanni de bal. Zanni geeft de bal voor. Tyson krijgt zijn hoofd ertegen. Cichy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Szmacianka - Ropa Kobylanka 1:0

27e minuut.
Zanni met een snelle inworp. Rahis probeert naar een medespeler te passen. Pingo heeft problemen om de bal te vangen. Pingo geeft de bal voor. Cichy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Szmacianka - Ropa Kobylanka 2:0

38e minuut.
Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo met een sublieme pass. Tyson rent richting de bal. Tyson draait met de bal, schiet en ... Cichy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Szmacianka 39%, Ropa Kobylanka 61%.
SKS Szmacianka - Ropa Kobylanka 2:0

52e minuut.
Dgebuadze speelt de bal door. Rahis speelt de bal door. Kajetanowicz rent richting de bal. Kajetanowicz geeft de bal voor. Tyson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bachelet kopt de bal weg. Rahis met een sublieme pass. Tyson heeft problemen om de bal te vangen. Pingo geeft de bal voor. Kajetanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cichy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Szaj rent richting de bal. Szaj geeft een lange en hoge pass. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel. Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bachelet probeert naar een medespeler te passen. Rahis probeert naar een medespeler te passen. Zanni speelt de bal door. Kajetanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetanowicz schiet op doel. Cichy bokst de bal weg.

80e minuut.
Bernačík kopt de bal weg. Inworp. Zanni met de inworp. Rahis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cichy probeert naar een medespeler te passen. Szaj kopt de bal weg. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Szmacianka - Ropa Kobylanka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Szmacianka 37%, Ropa Kobylanka 63%.
SKS Szmacianka - Ropa Kobylanka 2:1