Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyga Unia Oświęcim FC Halemba 2
fikusna Tactiek *KSG*
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Závodi kopt de bal weg. Defronzo rent richting de bal. Kiciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Defronzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Závodi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - FC Halemba 2 1:0

15e minuut.
Antonione kopt de bal weg. Laurel rent richting de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abutalıbov de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Armada Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cyga Unia Oświęcim - FC Halemba 2 1:1

32e minuut.
Rabo de Asno rent richting de bal. Rabo de Asno passt de bal zonder na te denken. Skirło is nu in balbezit. Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov schiet op doel. Armada Pozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Abutalıbov heeft problemen om de bal te vangen. Rabo de Asno is nu in balbezit. Abutalıbov begaat een overtreding. Abutalıbov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Goyén met een snelle inworp. Brablík is nu in balbezit. Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Paul geeft een hoge lob. Defronzo krijgt zijn hoofd ertegen. Villarroel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 52%, FC Halemba 2 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyga Unia Oświęcim - FC Halemba 2 1:1

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Defronzo stond buitenspel. Klimáček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Defronzo met een sublieme pass. Závodi is nu in balbezit. Závodi schiet op doel. Villarroel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Klimáček geeft een hoge lob. Inworp. Owczarek met de inworp. Kök geeft een hoge lob. Defronzo krijgt zijn hoofd ertegen. Villarroel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Daar is Mierzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiciński. Paul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Goyén neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kök onderschept slim de pass. Kök probeert naar een medespeler te passen. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
da Silva rent richting de bal. Antonione onderschept slim de pass. Antonione passt de bal in één keer door. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov schiet op doel. Armada Pozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ait Lahcen is nu in balbezit. da Silva begaat een overtreding. Ait Lahcen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiepski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kök raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borzyszkowski komt het veld opgelopen. Villarroel trapt de bal weg van het doel. Abutalıbov kopt de bal weg. Antonione rent richting de bal. Antonione schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Skirło de bal. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Goyén controleert de bal met de borst. Kiciński speelt de bal door. Brablík speelt de bal door. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Armada Pozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Skirło kopt de bal weg. Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzeja geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Skirło geeft een lange en hoge pass. Závodi kopt de bal weg. Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyén schiet op doel. Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 39%, FC Halemba 2 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyga Unia Oświęcim - FC Halemba 2 1:1