Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: FC RELAKS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24087
FC RELAKS FC Sages
zenio Tactiek SagesHome
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Kalmurand geeft een lange en hoge pass. Bochniak kopt de bal weg. Corbalán heeft problemen om de bal te vangen. Skrocki rent richting de bal. Skrocki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Sages 0:1

10e minuut.
Capicotto is nu in balbezit. Capicotto passt de bal met de wreef. Stono probeert naar een medespeler te passen. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Babiarz is nu in balbezit. Greblo is nu in balbezit. Greblo probeert naar een medespeler te passen. Fronczak rent richting de bal. Fronczak draait met de bal, schiet en ... Oskierko bokst de bal weg. Chappell is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - FC Sages 1:1

24e minuut.
Corbalán probeert de bal met de borst te controleren. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki passt de bal in één keer door. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi bokst de bal weg.

34e minuut.
Śniadecki kopt de bal weg. Fernández López is nu in balbezit. Fernández López passt de bal zonder na te denken. Kalmurand heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tălpaciu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 64%, FC Sages 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RELAKS - FC Sages 1:1

46e minuut.
Kełkowiecki geeft een hoge lob. Inworp. Kwast zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández López rent richting de bal. Fernández López geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kełkowiecki geeft een hoge lob. Greblo probeert de bal aan de voet te houden. Tavares rent richting de bal. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Fernández López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández López speelt de bal door. Bochniak geeft de bal voor. Tălpaciu springt en kopt de bal. Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Sages 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Capicotto de bal. Bochniak is nu in balbezit. Bochniak passt de bal met de wreef. Skrocki rent richting de bal. Skrocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea geeft een lange en hoge pass. Kwast kan de bal niet met de borst controleren. Kwast geeft een lange en hoge pass. Skrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Guaitamacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Myllynmaa geeft een lange en hoge pass. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbalán. Corbalán krijgt een gele kaart. Skrocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skrocki krijgt zijn hoofd ertegen. Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Sages 1:3

58e minuut.
Chappell rent richting de bal. Tălpaciu is nu in balbezit. Fernández López is nu in balbezit. Skrocki rent richting de bal. Skrocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kełkowiecki onderschept slim de pass. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Chappell kopt de bal weg. Fronczak rent richting de bal. Fronczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Fronczak kopt de bal weg. Myllynmaa heeft problemen om de bal te vangen. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chappell passt de bal in één keer door. Kwast rent richting de bal. Kwast speelt de bal door. Skrocki rent richting de bal. Skrocki draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Skrocki de bal. Fernández López bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández López passt de bal in één keer door. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - FC Sages 1:4

79e minuut.
Tălpaciu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwast neemt de hoekschop. Tălpaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Myllynmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández López geeft een hoge lob. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu onderschept slim de pass. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bochniak geeft de bal voor. Tavares kopt de bal weg. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast geeft de bal voor. Skrocki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Fronczak kopt de bal weg. Daar is Greblo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak schiet op doel. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apalis kopt de bal weg. Fernández López rent richting de bal. Fernández López passt de bal in één keer door. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Greblo kopt de bal weg. Fronczak is nu in balbezit. Babiarz begaat een overtreding. Babiarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 66%, FC Sages 34%.
FC RELAKS - FC Sages 1:4