Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. FC RELAKS
nowa Tactiek zenio
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Říha geeft een lange en hoge pass. Pawliszyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Tavares de bal. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bacusiewicz rent richting de bal. Blacharz geeft de bal voor. Belczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC RELAKS 0:1

15e minuut.
Šinor speelt de bal door. Valavuori rent richting de bal. Blacharz begaat een overtreding. Blacharz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Blacharz passt de bal met de wreef. Greblo met een sublieme pass. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC RELAKS 0:2

29e minuut.
Říha speelt de bal door. Zhivkov speelt de bal door. Kobylański probeert naar een medespeler te passen. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki geeft een hoge lob. Guaitamacchi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 42%, FC RELAKS 58%.
Wiejski K. S. - FC RELAKS 0:2

52e minuut.
Turnić speelt de bal door. Blacharz met een sublieme pass. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak schiet op doel. Tsutsumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC RELAKS 0:3

68e minuut.
Chappell kopt de bal weg. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal in één keer door. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Valavuori kopt de bal weg. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tavares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Guaitamacchi trapt de bal weg van het doel. Kid Abelha kopt de bal weg. Kostecki rent richting de bal. Kostecki geeft een lange en hoge pass. Pawliszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kostecki speelt de bal door. Valavuori rent richting de bal. Valavuori passt de bal zonder na te denken. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valavuori rent richting de bal. Valavuori passt de bal met de wreef. Zhivkov speelt de bal door. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Guaitamacchi bokst de bal weg.

82e minuut.
Kid Abelha onderschept slim de pass. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch passt de bal in één keer door. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi bokst de bal weg.

84e minuut.
Kostecki rent richting de bal. Kostecki speelt de bal door. Valavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kełkowiecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Valavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori passt de bal in één keer door. Stono is nu in balbezit. Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 31%, FC RELAKS 69%.
Wiejski K. S. - FC RELAKS 0:3