Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Witch Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35164
Witch Ropa Kobylanka
532McwPM Tactiek Hmmm...
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 63.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette met een sublieme pass. Buraczek rent richting de bal. Buraczek haalt uit met een fantastische trap. Cichy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 1:0

4e minuut.
Giesa speelt de bal door. Opasiński met een sublieme pass. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette geeft een lange en hoge pass. Buraczek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kubik met een sublieme pass. Pretică heeft problemen om de bal te vangen. Pretică passt de bal in één keer door. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Louwette speelt de bal door. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal zonder na te denken. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bernačík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louwette geeft een hoge lob. Zabijakin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Hải Ðăng de bal onder controle te krijgen. Louwette rent richting de bal. Louwette geeft een hoge lob. Buraczek krijgt zijn hoofd ertegen. Cichy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 2:0

19e minuut.
Buraczek passt de bal in één keer door. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette probeert naar een medespeler te passen. Giesa is nu in balbezit. Giesa geeft een lange en hoge pass. Cichy bokst de bal weg.

20e minuut.
Sulich verovert de bal door een tackle van achteren. Sulich geeft een hoge lob. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 3:0

23e minuut.
Giesa probeert naar een medespeler te passen. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette is nu in balbezit. Louwette geeft de bal voor. Zabijakin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pretică geeft een hoge lob. Hải Ðăng kopt de bal weg. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubik is nu in balbezit. Kubik schiet op doel. Jedynasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Giesa is nu in balbezit. Giesa geeft een hoge lob. Buraczek kopt de bal weg. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witch 42%, Ropa Kobylanka 58%.
Witch - Ropa Kobylanka 3:0

46e minuut.
Pretică verovert de bal door een tackle van achteren. Pretică geeft de bal voor. Kubik rent richting de bal. Kubik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 3:1

50e minuut.
Giesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Zabijakin de bal. Condrea rent richting de bal. Zabijakin onderschept slim de pass. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Opasiński is nu in balbezit. Opasiński geeft de bal voor. Condrea kan de bal niet met de borst controleren. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Opasiński met een sublieme pass. Louwette rent richting de bal. Louwette passt de bal met de wreef. Buraczek rent richting de bal. Buraczek draait met de bal, schiet en ... Cichy bokst de bal weg.

68e minuut.
Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Louwette is nu in balbezit. Louwette probeert naar een medespeler te passen. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tranidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pontormoli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Małaniak passt de bal in één keer door. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Basiaga passt de bal in één keer door. Powierża probeert de bal aan de voet te houden. Małaniak rent richting de bal. Kubik onderschept slim de pass. Kubik schiet op doel. Jedynasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Giesa rent richting de bal. Giesa passt de bal met de wreef. Zabijakin is nu in balbezit. Giesa rent richting de bal. Giesa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 4:1

82e minuut.
Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Louwette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louwette geeft de bal voor. Buraczek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pretică rent richting de bal. Pretică passt de bal met de wreef. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik geeft een hoge lob. Powierża onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Louwette passt de bal met de wreef. Opasiński geeft een lange en hoge pass. Cichy probeert wanhopig de bal te grijpen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Witch - Ropa Kobylanka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witch 51%, Ropa Kobylanka 49%.
Witch - Ropa Kobylanka 5:1