Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: The Emirates
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33935
~Arsenal Londyn~ SKS Szmacianka
Dawid6 Tactiek RENAULT
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
58.2 gemiddelde waardering 68.4
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pingo is nu in balbezit. Pingo passt de bal zonder na te denken. Zanni is nu in balbezit. Zanni geeft de bal voor. Ilić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pisculichi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rozkoszny onderschept slim de pass. Zawadzki speelt de bal door. Honus is nu in balbezit. Buciński onderschept slim de pass. Buciński haalt uit met een fantastische trap. Hegyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Alcântara geeft een lange en hoge pass. Ivić is nu in balbezit. Ivić probeert naar een medespeler te passen. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Valadares geeft een hoge lob. Ortega rent richting de bal. Kouloglou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valadares neemt de penalty, wat een uithaal! Hegyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 1:0

25e minuut.
Läderach geeft een hoge lob. Inworp. Zanni met de inworp. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Giotis geeft een hoge lob. Ivić controleert de bal met de borst. Jarmolik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jarmolik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Läderach rent richting de bal. Ilić verovert de bal door een tackle van achteren. Rozkoszny begaat een overtreding. Rozkoszny krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ilić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilić met een snel genomen vrije trap. Dávila is nu in balbezit. Dávila met een sublieme pass. Rahis rent richting de bal. Rahis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić passt de bal zonder na te denken. Jarmolik onderschept slim de pass. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zanni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rahis de bal. Rahis met een sublieme pass. Dávila geeft de bal voor. Ilić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rahis met de inworp. Pingo met een sublieme pass. Rahis is nu in balbezit. Rahis geeft een lange en hoge pass. Ilić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bachelet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkoszny met een snelle inworp. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 53%, SKS Szmacianka 47%.
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 1:0

46e minuut.
Leray komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila met een sublieme pass. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jarmolik passt de bal met de wreef. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny passt de bal met de wreef. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński haalt uit met een fantastische trap. Hegyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Valadares onderschept slim de pass. Valadares speelt de bal door. Buciński is nu in balbezit. Buciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 2:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ilić stond buitenspel. Ociepa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivić met de inworp. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Ivić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tyson kopt de bal weg. Pingo is nu in balbezit. Vinent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vinent krijgt een gele kaart. Pingo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pisculichi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 2:1

70e minuut.
Inworp. Haras komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Valadares onderschept slim de pass. Valadares passt de bal met de wreef. Ivić is nu in balbezit. Ivić geeft een lange en hoge pass. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomás komt het veld opgelopen. Filuba komt het veld opgelopen. Zawadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki geeft de bal voor. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray maakt een afschuwelijke overtreding. Ilić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilić komt bij de bal en schiet. Pisculichi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 2:2

87e minuut.
Giotis is nu in balbezit. Giotis geeft de bal voor. Inworp. Rahis met de inworp. Pingo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 46%, SKS Szmacianka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
~Arsenal Londyn~ - SKS Szmacianka 2:2