Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Halemba 2 FC Sages
*KSG* Tactiek SagesHome
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Apalis passt de bal zonder na te denken. Bochniak geeft een hoge lob. Bolli is nu in balbezit. Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz speelt de bal door. Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:0

22e minuut.
Fernández López is nu in balbezit. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochniak geeft een lange en hoge pass. Skrocki springt en kopt de bal. Villarroel bokst de bal weg. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karácsonyi onderschept slim de pass. Karácsonyi passt de bal met de wreef. Røyset probeert naar een medespeler te passen. Angenent rent richting de bal. Angenent schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal zonder na te denken. Skrocki rent richting de bal. Skrocki schiet op doel. Villarroel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:1

28e minuut.
Karácsonyi probeert naar een medespeler te passen. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyset speelt de bal door. Angenent is nu in balbezit. Angenent draait met de bal, schiet en ... Oskierko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fernández López rent richting de bal. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka schiet op doel. Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:2

39e minuut.
Czwonka is nu in balbezit. Bolli is nu in balbezit. Czwonka onderschept slim de pass. Czwonka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirwa de bal. Czwonka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czwonka krijgt een gele kaart. Mirwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mirwa kan niet meer verder spelen. Úri komt het veld opgelopen. Roman met een snel genomen vrije trap. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Angenent is nu in balbezit. Angenent passt de bal zonder na te denken. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 58%, FC Sages 42%.
FC Halemba 2 - FC Sages 1:2

46e minuut.
Sereći komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast begaat een overtreding. Røyset is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Røyset met een snel genomen vrije trap. Abutalıbov springt en kopt de bal. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czwonka krijgt zijn hoofd ertegen. Villarroel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:3

66e minuut.
Fernández López passt de bal in één keer door. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast geeft de bal voor. Czwonka maakt een snoekduik en kopt de bal. Villarroel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:4

72e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Bochniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bochniak met een sublieme pass. Fernández López geeft de bal voor. Skrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Villarroel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Karácsonyi geeft een hoge lob. Myllynmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent begaat een overtreding. Angenent krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Úri geeft een hoge lob. Fajardo kopt de bal weg. Myllynmaa heeft problemen om de bal te vangen. Angenent rent richting de bal. Angenent haalt uit met een fantastische trap. Oskierko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kwast rent richting de bal. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast begaat een overtreding. Kwast krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochniak met de inworp. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Czwonka rent richting de bal. Czwonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Halemba 2 - FC Sages 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Halemba 2 47%, FC Sages 53%.
FC Halemba 2 - FC Sages 1:5