Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyga Unia Oświęcim Wiejski K. S.
fikusna Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font met een sublieme pass. Goyén is nu in balbezit. Goyén geeft de bal voor. Defronzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 1:0

13e minuut.
Belczyk neemt vlug de vrije trap. Laurel is nu in balbezit. Zhivkov is nu in balbezit. Zhivkov haalt uit met een fantastische trap. Armada Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 1:1

28e minuut.
Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goyén raakt geblesseerd tijdens het duel. Závodi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 2:1

31e minuut.
Belczyk geeft een hoge lob. Daar is Pawliszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek geeft een lange en hoge pass. Defronzo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Belczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Font verovert de bal door een tackle van achteren. Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyén geeft de bal voor. Závodi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 30%, Wiejski K. S. 70%.
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 2:1

46e minuut.
Miñambres komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyén geeft een lange en hoge pass. Daar is Zhivkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defronzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 3:1

53e minuut.
Miñambres met de inworp. Goyén rent richting de bal. Goyén geeft een lange en hoge pass. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhivkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valavuori krijgt zijn hoofd ertegen. Armada Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 3:2

66e minuut.
Inworp. Kiepski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Owczarek is nu in balbezit. Owczarek passt de bal zonder na te denken. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyga Unia Oświęcim 46%, Wiejski K. S. 54%.
Cyga Unia Oświęcim - Wiejski K. S. 4:2