Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: FC RELAKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27384
FC RELAKS Hopsztosy Poznań
zenio Tactiek 5-3-2.6
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Greblo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig verovert de bal door een tackle van achteren. Raig met een sublieme pass. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Remanso passt de bal in één keer door. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski passt de bal met de wreef. Lisov rent richting de bal. Lisov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 0:1

6e minuut.
Rynkowski met een sublieme pass. Remanso is nu in balbezit. Pałubicki speelt de bal door. Lisov rent richting de bal. Lisov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 0:2

8e minuut.
Lisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisov passt de bal in één keer door. Palichleb rent richting de bal. Palichleb geeft een hoge lob. Remanso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schitelea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palichleb met een snelle inworp. Pałubicki rent richting de bal. Pałubicki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb met een sublieme pass. Pałubicki is nu in balbezit. Pałubicki geeft de bal voor. Lisov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dinka probeert de bal met de borst te controleren. Dinka probeert naar een medespeler te passen. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb geeft een hoge lob. Remanso krijgt zijn hoofd ertegen. Guaitamacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Guaitamacchi met een harde bal richting middenveld. Rynkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Palichleb de bal. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Lisov springt en kopt de bal. Guaitamacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Raig probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Lisov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kełkowiecki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Greblo passt de bal met de wreef. Turnić heeft problemen om de bal te vangen. Turnić geeft een lange en hoge pass. Fronczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 1:2

45e minuut.
Greblo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capicotto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 70%, Hopsztosy Poznań 30%.
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 1:2

47e minuut.
Udreanu kopt de bal weg. Pałubicki is nu in balbezit. Pałubicki geeft de bal voor. Lisov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 1:3

52e minuut.
Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Remanso is nu in balbezit. Remanso schiet op doel. Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Udreanu geeft de bal voor. Lisov met een sublieme pass. Remanso is nu in balbezit. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu passt de bal in één keer door. Daar is Palichleb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palichleb geeft een hoge lob. Remanso springt en kopt de bal. Guaitamacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Pałubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pałubicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Stono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisov is nu in balbezit. Lisov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bacusiewicz passt de bal in één keer door. Blacharz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pałubicki geeft de bal voor. Remanso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cetnar geeft een hoge lob. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Remanso maakt een snoekduik en kopt de bal. Guaitamacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Palichleb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Świtalski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Blacharz controleert de bal met de borst. Pałubicki rent richting de bal. Pałubicki passt de bal met de wreef. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisov is nu in balbezit. Lisov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 74%, Hopsztosy Poznań 26%.
FC RELAKS - Hopsztosy Poznań 1:3