Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropa Kobylanka ~Arsenal Londyn~
Hmmm... Tactiek Dawid 8
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 66.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Pretică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretică passt de bal zonder na te denken. Basiaga rent richting de bal. Basiaga geeft een lange en hoge pass. Hải Ðăng springt en kopt de bal. Pisculichi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Läderach kopt de bal weg. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny passt de bal in één keer door. Buciński rent richting de bal. Buciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bernačík probeert naar een medespeler te passen. Pretică rent richting de bal. Pretică geeft de bal voor. Kubik krijgt zijn hoofd ertegen. Pisculichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:0

9e minuut.
Giotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giotis geeft een lange en hoge pass. Bernačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Cichy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivić zal de hoekschop nemen. Buciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:1

14e minuut.
Ivić passt de bal met de wreef. Alcântara rent richting de bal. Met opzet legt Basiaga zijn tegenspeler op de grond. Basiaga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Buciński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernačík. Buciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Valadares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivić kopt de bal weg. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:2

24e minuut.
Giotis geeft de bal voor. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga geeft een hoge lob. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. Pisculichi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozkoszny met de inworp. Valadares met een sublieme pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:3

40e minuut.
Vinent verovert de bal door een tackle van achteren. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Ivić rent richting de bal. Ivić geeft een lange en hoge pass. Buciński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropa Kobylanka 56%, ~Arsenal Londyn~ 44%.
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:3

60e minuut.
Daar is Ivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valadares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivić kopt de bal weg. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... Cichy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pretică probeert naar een medespeler te passen. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Condrea de bal. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chamorro onderschept slim de pass. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić geeft de bal voor. Buciński is nu in balbezit. Buciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny met een sublieme pass. Buciński is nu in balbezit. Buciński schiet op doel. Cichy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:4

87e minuut.
Condrea geeft een hoge lob. Pretică is nu in balbezit. Pretică speelt de bal door. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga draait met de bal, schiet en ... Pisculichi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropa Kobylanka 56%, ~Arsenal Londyn~ 44%.
Ropa Kobylanka - ~Arsenal Londyn~ 1:4