Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: SVS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26151
SVS24.pl GKS Tychy`71
1 Tactiek Wysoko obrona
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
62.1 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea passt de bal met de wreef. Friedrich rent richting de bal. Friedrich passt de bal zonder na te denken. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cassibba met een snelle inworp. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedrich verovert de bal door een tackle van achteren. Friedrich geeft een lange en hoge pass. Krusiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - GKS Tychy`71 1:0

24e minuut.
Rastegaev speelt de bal door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga passt de bal zonder na te denken. Batistuta heeft problemen om de bal te vangen. Batistuta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Klungelig pakt Trazanieri de bal. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta schiet op doel. Topčagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Batistuta stond buitenspel. Szewczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nowakowski kopt de bal weg. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brandolani verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batistuta. Batistuta krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Langekær passt de bal met de wreef. Kabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedrich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Friedrich krijgt een gele kaart. Kabil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 58%, GKS Tychy`71 42%.
SVS24.pl - GKS Tychy`71 1:0

53e minuut.
Friedrich geeft een lange en hoge pass. Loczkowski rent richting de bal. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea geeft een hoge lob. Nowakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - GKS Tychy`71 2:0

57e minuut.
Cassibba verovert de bal door een tackle van achteren. Cassibba geeft een lange en hoge pass. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Paes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Friedrich rent richting de bal. Friedrich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hubchev de bal. Paes is nu in balbezit. Paes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - GKS Tychy`71 3:0

81e minuut.
Friedrich controleert de bal met de borst. Nowakowski probeert naar een medespeler te passen. Lombrea met een sublieme pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen onderschept slim de pass. Wallen geeft de bal voor. Brandolani kan de bal niet met de borst controleren. Maradiaga rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Friedrich geeft een hoge lob. Krusiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sahetapy de bal. Kabil rent richting de bal. Kabil draait met de bal, schiet en ... Topčagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta schiet op doel. Topčagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVS24.pl - GKS Tychy`71 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVS24.pl 52%, GKS Tychy`71 48%.
SVS24.pl - GKS Tychy`71 3:1