Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gladiatorss ZP Odgrzewane Kotlety
skrzP Tactiek kórfitołek
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.5 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Alloco heeft problemen om de bal te vangen. Drwal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alloco raakt geblesseerd tijdens het duel. Radowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cunegonda rent richting de bal. Cunegonda geeft een lange en hoge pass. Alloco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kucenko kopt de bal weg. Drwal probeert de bal met de borst te controleren. Drwal geeft de bal voor. Morales kopt de bal weg. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - ZP Odgrzewane Kotlety 1:0

11e minuut.
Dobrujan geeft een hoge lob. Inworp. Gerszberg met een snelle inworp. Mutz controleert de bal met de borst. Mutz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gerszberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutz speelt de bal door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski geeft de bal voor. Kitapçı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg speelt de bal door. Joosten geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Riopedre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kitapçı rent richting de bal. Dobrujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kitapçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - ZP Odgrzewane Kotlety 2:0

41e minuut.
Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Joosten onderschept slim de pass. Cunegonda rent richting de bal. Cunegonda geeft een hoge lob. Aguirre bokst de bal weg.

43e minuut.
Spaczyński met een sublieme pass. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Riopedre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerszberg met de inworp. Mutz kan de bal niet met de borst controleren. Mutz geeft een lange en hoge pass. Morales springt en kopt de bal. Riopedre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 36%, ZP Odgrzewane Kotlety 64%.
Fc Gladiatorss - ZP Odgrzewane Kotlety 2:0

55e minuut.
Riopedre speelt de bal door. Xavier kopt de bal weg. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski geeft een lange en hoge pass. Kitapçı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Riopedre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Mutz de bal. Kucenko is nu in balbezit. Inworp. Miłkowski met een snelle inworp. Mutz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Xavier met een snelle inworp. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Cunegonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegonda geeft de bal voor. Verbrugge springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jakubek met een snelle inworp. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg met een sublieme pass. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Cunegonda is nu in balbezit. Cunegonda met een sublieme pass. Daar is Alloco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloco draait met de bal, schiet en ... Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mutz met een snelle inworp. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg geeft een hoge lob. Morales springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg geeft de bal voor. Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. Riopedre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitapçı rent richting de bal. Kitapçı schiet op doel. De bal raakt de paal. Riopedre bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xavier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Gerszberg geeft de bal voor. Riopedre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 42%, ZP Odgrzewane Kotlety 58%.
Fc Gladiatorss - ZP Odgrzewane Kotlety 2:0