Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów B.A.R.C.A.
10.12.23 Tactiek po wpierdal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Skupin speelt de bal door. Daar is Zocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rueda. Rueda krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lascu rent richting de bal. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Milushev is nu in balbezit. Milushev passt de bal zonder na te denken. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda rent richting de bal. Zambrano is nu in balbezit. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda schiet op doel. Arent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Yovo speelt de bal door. Pouros rent richting de bal. Pouros speelt de bal door. Skupin rent richting de bal. Skupin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Folchini verovert de bal door een tackle van achteren. Folchini passt de bal in één keer door. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - B.A.R.C.A. 0:1

32e minuut.
Lascu passt de bal zonder na te denken. Milushev rent richting de bal. Milushev passt de bal zonder na te denken. Zocca rent richting de bal. Zocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 44%, B.A.R.C.A. 56%.
TKKF Promyk Ciechanów - B.A.R.C.A. 0:1

47e minuut.
Alegría heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano is nu in balbezit. Met opzet legt Alegría zijn tegenspeler op de grond. Alegría krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rančev rent richting de bal. Rančev met een sublieme pass. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Arent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - B.A.R.C.A. 0:2

59e minuut.
Günileri komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gabbiadini heeft problemen om de bal te vangen. Zocca rent richting de bal. Folchini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Folchini krijgt een gele kaart. Zocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zocca neemt zijn aanloop. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Laanemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laanemaa geeft een hoge lob. Rueda kopt de bal weg. Rančev is nu in balbezit. Rančev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujnowski komt het veld opgelopen. Stróżyk komt het veld opgelopen. Sandilands komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Milushev kopt de bal weg. Ebinger controleert de bal met de borst. Sandilands rent richting de bal. Zocca geeft de bal voor. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pouros geeft de bal voor. Sandilands probeert de bal aan de voet te houden. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Folchini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - B.A.R.C.A. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 36%, B.A.R.C.A. 64%.
TKKF Promyk Ciechanów - B.A.R.C.A. 1:2