Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja United FC KOPENHAGA
kks NS Tactiek moja
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Sparv speelt de bal door. Koniarek heeft problemen om de bal te vangen. Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nierychlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal passt de bal in één keer door. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Capó bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek begaat een overtreding. Capó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capó met een snel genomen vrije trap. Bem Nascido kopt de bal weg. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Marzec trapt de bal weg. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom passt de bal in één keer door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Marzec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap. Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - FC KOPENHAGA 1:0

23e minuut.
Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochouroglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tochouroglou met een sublieme pass. Denneboom geeft een hoge lob. Szulakowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal geeft een lange en hoge pass. Basaure heeft problemen om de bal te vangen. Bem Nascido rent richting de bal. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - FC KOPENHAGA 2:0

28e minuut.
Stachowiak speelt de bal door. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochouroglou is nu in balbezit. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Rekdal speelt de bal door. Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tochouroglou is nu in balbezit. Tochouroglou probeert naar een medespeler te passen. Rekdal met een sublieme pass. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Marzec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 48%, FC KOPENHAGA 52%.
Sandecja United - FC KOPENHAGA 2:0

55e minuut.
Basaure passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki speelt de bal door. Daar is Szulakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rekdal heeft problemen om de bal te vangen. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - FC KOPENHAGA 3:0

56e minuut.
Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarczyk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rekdal speelt de bal door. Bem Nascido rent richting de bal. Basaure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido onderschept slim de pass. Bem Nascido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - FC KOPENHAGA 4:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordecki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rekdal met een sublieme pass. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk speelt de bal door. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rekdal met een sublieme pass. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Lân begaat een overtreding. Ngọc Lân krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Stachowiak speelt de bal door. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Krzyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 43%, FC KOPENHAGA 57%.
Sandecja United - FC KOPENHAGA 4:0