Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze BVB Dortmund 009
Ryzyk Fizyk Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 60
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski passt de bal zonder na te denken. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. Wawrzak bokst de bal weg.

9e minuut.
Darski rent richting de bal. Darski probeert naar een medespeler te passen. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski passt de bal zonder na te denken. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Biaram passt de bal zonder na te denken. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lozada geeft een hoge lob. Nistorescu is nu in balbezit. Infortunio verovert de bal door een tackle van achteren. Infortunio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 0:1

23e minuut.
Weber passt de bal zonder na te denken. Infortunio bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inuwa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muscă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 0:2

24e minuut.
Lozada met een snelle inworp. Klungelig pakt Weber de bal. Weber speelt de bal door. Lozada rent richting de bal. Lozada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inuwa rent richting de bal. Inuwa passt de bal zonder na te denken. Infortunio rent richting de bal. Infortunio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Setrakyan probeert naar een medespeler te passen. Weber met een sublieme pass. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa geeft een lange en hoge pass. Muscă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Del Coiro probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Haughton schiet op doel. Wawrzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 1:2

41e minuut.
Engwall geeft een lange en hoge pass. Infortunio kopt de bal weg. Muscă rent richting de bal. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 51%, BVB Dortmund 009 49%.
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 1:3

46e minuut.
Szleter komt het veld opgelopen. Hein komt het veld opgelopen. Parkinson komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Del Coiro rent richting de bal. Del Coiro geeft een lange en hoge pass. Haughton kopt de bal weg. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Parkinson met een sublieme pass. Klungelig pakt Weber de bal. Chmielak geeft de bal voor. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 2:3

59e minuut.
Darski passt de bal met de wreef. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton passt de bal zonder na te denken. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kvarda probeert naar een medespeler te passen. Haughton rent richting de bal. Hein is nu in balbezit. Haughton onderschept slim de pass. Haughton schiet op doel. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Nistorescu geeft de bal voor. Biaram probeert de bal aan de voet te houden. Biaram passt de bal in één keer door. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Wawrzak bokst de bal weg.

73e minuut.
Wawrzak met een sublieme pass. Darski kopt de bal weg. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 3:3

75e minuut.
Inuwa rent richting de bal. Inuwa geeft een hoge lob. Infortunio is nu in balbezit. Infortunio schiet op doel. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kustosz verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram is nu in balbezit. Biaram passt de bal zonder na te denken. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski speelt de bal door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 56%, BVB Dortmund 009 44%.
TurboDymoMeni Zabrze - BVB Dortmund 009 4:3