Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZP Odgrzewane Kotlety GKS Tychy`71
kórfitołek Tactiek Wysoko obrona
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60.7 gemiddelde waardering 66.2
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Verbrugge passt de bal in één keer door. Kapek met een sublieme pass. van Heemst met een sublieme pass. Cunegonda rent richting de bal. Cunegonda draait met de bal, schiet en ... Skibickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talarek rent richting de bal. Talarek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cunegonda met de inworp. Kapek geeft de bal voor. Skibickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skibickas probeert naar een medespeler te passen. Cunegonda kopt de bal weg. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 1:0

7e minuut.
Bredariol rent richting de bal. Bredariol passt de bal zonder na te denken. Langekær probeert naar een medespeler te passen. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Langekær passt de bal met de wreef. Rastegaev met een sublieme pass. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Trundle maakt een snoekduik en kopt de bal. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rastegaev rent richting de bal. Rastegaev met een sublieme pass. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een hoge lob. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
van Heemst passt de bal zonder na te denken. Cunegonda rent richting de bal. Cunegonda geeft de bal voor. Verbrugge krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:0

17e minuut.
Dobrujan verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrujan speelt de bal door. Alloco rent richting de bal. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge draait met de bal, schiet en ... Skibickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Turay met de inworp. Langekær rent richting de bal. Langekær geeft een hoge lob. Nousiainen krijgt zijn hoofd ertegen. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rastegaev speelt de bal door. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle draait met de bal, schiet en ... Gligorić probeert de bal aan de voet te houden. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:1

25e minuut.
Klungelig pakt Langekær de bal. Langekær geeft een hoge lob. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Wallen passt de bal in één keer door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Trundle rent richting de bal. Trundle haalt uit met een fantastische trap. Solano bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Maradiaga met een snelle inworp. Rastegaev met een sublieme pass. Trundle is nu in balbezit. Trundle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gligorić kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:2

43e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær passt de bal in één keer door. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Dobrujan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZP Odgrzewane Kotlety 61%, GKS Tychy`71 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:2

46e minuut.
Langekær zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastegaev rent richting de bal. Rastegaev geeft de bal voor. Trundle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rastegaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft de bal voor. Trundle kan de bal niet met de borst controleren. Trundle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kapek onderschept slim de pass. Hubchev met een sublieme pass. Daar is Maradiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga geeft de bal voor. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Solano bokst de bal weg. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Goryl geeft een lange en hoge pass. Kucenko rent richting de bal. Kucenko passt de bal in één keer door. Daar is Alloco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alloco draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.

54e minuut.
Turay geeft een hoge lob. Inworp. Bredariol met een snelle inworp. Alloco is nu in balbezit. Alloco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maradiaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastegaev is nu in balbezit. Rastegaev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trundle de bal. Solano bokst de bal weg.

63e minuut.
Wallen rent richting de bal. Wallen passt de bal zonder na te denken. Langekær met een sublieme pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen schiet op doel. Solano bokst de bal weg.

73e minuut.
Trundle passt de bal met de wreef. Mešter rent richting de bal. Nousiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:3

76e minuut.
Wallen onderschept slim de pass. Wallen speelt de bal door. Daar is Maradiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Trundle maakt een snoekduik en kopt de bal. Solano bokst de bal weg. Dobrujan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:4

78e minuut.
Rastegaev passt de bal met de wreef. Hubchev is nu in balbezit. Cunegonda is nu in balbezit. Cunegonda geeft de bal voor. Turay heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cunegonda passt de bal in één keer door. Kapek is nu in balbezit. Met opzet legt Wallen zijn tegenspeler op de grond. Wallen krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hubchev verovert de bal door een tackle van achteren. Hubchev passt de bal in één keer door. Dobrujan rent richting de bal. Trundle verovert de bal door een tackle van achteren. Trundle haalt uit met een fantastische trap. Solano bokst de bal weg.

85e minuut.
Nousiainen is nu in balbezit. Kucenko begaat een overtreding. Nousiainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trundle komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:5

89e minuut.
Langekær geeft een lange en hoge pass. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nousiainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trundle neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZP Odgrzewane Kotlety 57%, GKS Tychy`71 43%.
ZP Odgrzewane Kotlety - GKS Tychy`71 2:5