Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gladiatorss SVS24.pl
skrzL Tactiek 1
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten very good
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Gerszberg kopt de bal weg. Mutz rent richting de bal. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Mutz speelt de bal door. Gerszberg is nu in balbezit. Gerszberg passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rosenbaum passt de bal zonder na te denken. Mutz is nu in balbezit. Mutz passt de bal in één keer door. Daar is Gerszberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerszberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mutz is nu in balbezit. Mutz geeft de bal voor. Sahetapy kopt de bal weg. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales schiet op doel. Topčagić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Friedrich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Krusiński rent richting de bal. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Maślanka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Trazanieri ... Strafschop! Maślanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:0

16e minuut.
Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Nowakowski is nu in balbezit. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:1

36e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Rosenbaum is nu in balbezit. Rosenbaum passt de bal zonder na te denken. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Topčagić bokst de bal weg. Trazanieri kopt de bal weg. Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Topčagić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 43%, SVS24.pl 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:1

46e minuut.
Ziętarski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Friedrich probeert naar een medespeler te passen. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten maakt een afschuwelijke overtreding. Joosten krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Xavier geeft een hoge lob. Trazanieri is nu in balbezit. Gerszberg maakt een afschuwelijke overtreding. Gerszberg krijgt een gele kaart. Trazanieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trazanieri kan niet meer verder spelen. Cordeanu komt het veld opgelopen. Lombrea met een snel genomen vrije trap. Stuligłowa kan de bal niet met de borst controleren. Nowakowski is nu in balbezit. Nowakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Joosten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:2

71e minuut.
Friedrich speelt de bal door. Pikkur met een sublieme pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:3

74e minuut.
Gerszberg met een sublieme pass. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski geeft een hoge lob. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een lange en hoge pass. Nowakowski kopt de bal weg. Pikkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczyk geeft de bal voor. Daar is Drwal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowakowski rent richting de bal. Nowakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szewczyk onderschept slim de pass. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft de bal voor. Krusiński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 49%, SVS24.pl 51%.
Fc Gladiatorss - SVS24.pl 1:3