Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOPENHAGA B.A.R.C.A.
moja Tactiek po wpierdal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 56
very good Schieten very good
good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


32e minuut.
Niedźwiedzki geeft de bal voor. Byrgiel kan de bal niet met de borst controleren. Byrgiel passt de bal zonder na te denken. Laanemaa rent richting de bal. Laanemaa passt de bal in één keer door. Paal!

36e minuut.
Rančev speelt de bal door. Rueda is nu in balbezit. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Alegría rent richting de bal. Alegría schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rueda met een sublieme pass. Rančev is nu in balbezit. Rančev passt de bal in één keer door. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel. Marzec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 53%, B.A.R.C.A. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KOPENHAGA - B.A.R.C.A. 0:0

47e minuut.
Rančev rent richting de bal. Basaure rent richting de bal. Rančev verovert de bal door een tackle van achteren. Rančev draait met de bal, schiet en ... Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - B.A.R.C.A. 0:1

51e minuut.
Truuväärt rent richting de bal. Tochouroglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tochouroglou passt de bal met de wreef. Sparv rent richting de bal. Sparv geeft een lange en hoge pass. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bujnowski komt het veld opgelopen. Stróżyk komt het veld opgelopen. Sandilands komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Nierychlewski de bal. Folchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski onderschept slim de pass. Nierychlewski kan de bal niet met de borst controleren. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koniarek geeft een lange en hoge pass. Načić rent richting de bal. Načić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski geeft een lange en hoge pass. Načić rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sparv zal de hoekschop nemen. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KOPENHAGA - B.A.R.C.A. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 40%, B.A.R.C.A. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KOPENHAGA - B.A.R.C.A. 1:1