Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja United TKKF Promyk Ciechanów
kks NS Tactiek 10.12.23
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Inworp. Pouros met de inworp. Skupin is nu in balbezit. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Capó geeft een hoge lob. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lascu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lascu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Kubica geeft de bal voor. Rekdal kopt de bal weg. Klungelig pakt Szulakowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Denneboom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Qarayev begaat een overtreding. Zocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milushev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skupin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Corvalán bokst de bal weg.

20e minuut.
Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros rent richting de bal. Pouros speelt de bal door. Zocca is nu in balbezit. Zocca draait met de bal, schiet en ... Corvalán bokst de bal weg.

30e minuut.
Capó geeft een lange en hoge pass. Milushev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skupin de bal. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca schiet op doel. Corvalán bokst de bal weg.

38e minuut.
Pouros passt de bal in één keer door. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qarayev. Zocca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Corvalán met een sublieme pass. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom passt de bal met de wreef. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Arent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

45e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski schiet op doel. Arent bokst de bal weg. Ociesa rent richting de bal. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski geeft een hoge lob. Bem Nascido springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 47%, TKKF Promyk Ciechanów 53%.
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 2:0

47e minuut.
Qarayev geeft een lange en hoge pass. Ociesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubica de bal. Skupin verovert de bal door een tackle van achteren. Skupin draait met de bal, schiet en ... Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capó heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

59e minuut.
Denneboom met een snelle inworp. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bem Nascido is nu in balbezit. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 3:1

60e minuut.
Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ociesa onderschept slim de pass. Ociesa geeft een lange en hoge pass. Skupin rent richting de bal. Skupin draait met de bal, schiet en ... Corvalán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 3:2

65e minuut.
Jarczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rekdal rent richting de bal. Rekdal passt de bal zonder na te denken. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido geeft de bal voor. Krzyżykowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Günileri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Günileri bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski onderschept slim de pass. Denneboom speelt de bal door. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 4:2

73e minuut.
Pouros met de inworp. Skupin is nu in balbezit. Qarayev is nu in balbezit. Skupin verovert de bal door een tackle van achteren. Skupin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Günileri geeft een lange en hoge pass. Zocca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qarayev. Qarayev krijgt een gele kaart. Zocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kordecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja United 57%, TKKF Promyk Ciechanów 43%.
Sandecja United - TKKF Promyk Ciechanów 4:2