Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze gmochy
Ryzyk Fizyk Tactiek antidotum
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 59.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram geeft de bal voor. Kvarda kopt de bal weg. Daar is Haughton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Adamski bokst de bal weg.

13e minuut.
Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai passt de bal zonder na te denken. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Snitko passt de bal in één keer door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita passt de bal met de wreef. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Schiavone rent richting de bal. Płosczuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schiavone raakt geblesseerd tijdens het duel. Lippai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Słowiok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lippai met een sublieme pass. Słowiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap. Espina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minne. Haughton raakt geblesseerd tijdens het duel. Snitko met een snel genomen vrije trap. Kvarda maakt een snoekduik en kopt de bal. Adamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Chmielak probeert de bal met de borst te controleren. Słowiok rent richting de bal. Płosczuk rent richting de bal. Słowiok onderschept slim de pass. Słowiok draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg. Snitko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kvarda de bal. Wiesiołowski begaat een overtreding. Wiesiołowski krijgt een gele kaart. Kvarda raakt geblesseerd tijdens het duel. Zurita zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. Adamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Minne de bal onder controle te krijgen. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. Adamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 46%, gmochy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurboDymoMeni Zabrze - gmochy 0:0

46e minuut.
Słowiok passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis begaat een overtreding. Davis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Marchi verovert de bal door een tackle van achteren. Marchi geeft een lange en hoge pass. Chmielak is nu in balbezit. Słowiok verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Del Coiro de bal onder controle te krijgen. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiok onderschept slim de pass. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen schiet op doel. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - gmochy 0:1

75e minuut.
Marchi geeft de bal voor. Del Coiro rent richting de bal. Del Coiro geeft de bal voor. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko passt de bal met de wreef. Haughton is nu in balbezit. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Adamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TurboDymoMeni Zabrze - gmochy 1:1

90e minuut.
Haughton is nu in balbezit. Minne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda rent richting de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Adamski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - gmochy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 40%, gmochy 60%.
TurboDymoMeni Zabrze - gmochy 2:1