Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 Fc Gladiatorss
Wysoko obrona Tactiek skrzL
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
65.1 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Hubchev is nu in balbezit. Hubchev passt de bal met de wreef. Turay rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales haalt uit met een fantastische trap. Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski passt de bal zonder na te denken. Gerszberg met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær passt de bal zonder na te denken. Hubchev is nu in balbezit. Hubchev met een sublieme pass. Langekær probeert naar een medespeler te passen. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mutz rent richting de bal. Mutz passt de bal zonder na te denken. Xavier geeft een lange en hoge pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 0:1

17e minuut.
Gerszberg is nu in balbezit. Gerszberg passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski geeft een lange en hoge pass. Morales springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Stefaniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miłkowski kopt de bal weg. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 0:2

22e minuut.
Gerszberg met een sublieme pass. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz speelt de bal door. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rastegaev kopt de bal weg. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga passt de bal met de wreef. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta haalt uit met een fantastische trap. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga probeert naar een medespeler te passen. Batistuta rent richting de bal. Batistuta haalt uit met een fantastische trap. Aguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 1:2

30e minuut.
Skibickas speelt de bal door. Choina kopt de bal weg. Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Kitapçı rent richting de bal. Kitapçı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Skibickas speelt de bal door. Choina kopt de bal weg. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Choina is nu in balbezit. Langekær onderschept slim de pass. Langekær geeft de bal voor. Nousiainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aguirre trapt de bal weg. Hubchev kopt de bal weg. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Xavier geeft een hoge lob. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Skibickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 1:3

43e minuut.
Langekær speelt de bal door. Daar is Maradiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga passt de bal zonder na te denken. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta haalt uit met een fantastische trap. Aguirre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 62%, Fc Gladiatorss 38%.
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 1:3

46e minuut.
Ziętarski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Langekær heeft problemen om de bal te vangen. Langekær passt de bal in één keer door. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta schiet op doel. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mutz is nu in balbezit. Mutz passt de bal zonder na te denken. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Skibickas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 1:4

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aguirre niet meer kan verder spelen. Pogorzelski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mutz probeert naar een medespeler te passen. Ziętarski is nu in balbezit. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stuligłowa geeft een hoge lob. Inworp. Maradiaga met een snelle inworp. Rastegaev geeft een lange en hoge pass. Nousiainen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langekær met de inworp. Rastegaev heeft problemen om de bal te vangen. Rastegaev geeft de bal voor. Batistuta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Turay is nu in balbezit. Turay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miłkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Turay trapt de bal weg. Rastegaev kopt de bal weg. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rastegaev speelt de bal door. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga geeft een hoge lob. Batistuta krijgt zijn hoofd ertegen. Stefaniak heeft problemen om de bal te vangen. Pogorzelski bokst de bal weg.

72e minuut.
Buitenspel voor Maradiaga. Goede buitenspelval van de verdediging. Stuligłowa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hubchev kopt de bal weg. Nousiainen is nu in balbezit. Nousiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 2:4

77e minuut.
Batistuta rent richting de bal. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta rent richting de bal. Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 3:4

82e minuut.
Xavier passt de bal zonder na te denken. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski geeft een hoge lob. Ziętarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Skibickas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg geeft de bal voor. Miłkowski kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stuligłowa met de inworp. Gerszberg is nu in balbezit. Met opzet legt Loczkowski zijn tegenspeler op de grond. Loczkowski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gerszberg is nu in balbezit. Loczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 50%, Fc Gladiatorss 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Tychy`71 - Fc Gladiatorss 4:4