Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów FC KOPENHAGA
10.12.23 Tactiek moja
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Manukyan speelt de bal door. Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros passt de bal in één keer door. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 1:0

6e minuut.
Zocca kopt de bal weg. Basaure heeft problemen om de bal te vangen. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin draait met de bal, schiet en ... Marzec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 2:0

14e minuut.
Yovo geeft een hoge lob. Zocca rent richting de bal. Zocca passt de bal in één keer door. Skupin heeft problemen om de bal te vangen. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Marzec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sparv heeft problemen om de bal te vangen. Sparv geeft een hoge lob. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. Arent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Günileri rent richting de bal. Günileri geeft een lange en hoge pass. Zocca kopt de bal weg. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Manukyan passt de bal in één keer door. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 3:0

30e minuut.
Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv geeft een hoge lob. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... Arent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 3:1

34e minuut.
Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski geeft een lange en hoge pass. Tochouroglou probeert de bal aan de voet te houden. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Manukyan is nu in balbezit. Manukyan passt de bal in één keer door. Daar is Basaure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupin is nu in balbezit. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Milushev kopt de bal weg. Niedźwiedzki rent richting de bal. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Marzec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 50%, FC KOPENHAGA 50%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:1

53e minuut.
Nierychlewski speelt de bal door. Koniarek rent richting de bal. Yovo begaat een overtreding. Yovo krijgt een gele kaart. Koniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kijowski met een snel genomen vrije trap. Koniarek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ngọc Lân geeft de bal voor. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić haalt uit met een fantastische trap. Arent werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:2

62e minuut.
Milushev passt de bal in één keer door. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Skupin is nu in balbezit. Klungelig pakt Skupin de bal. Skupin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rupčauskas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Szymaniak komt het veld opgelopen. Purăveţ komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zocca kopt de bal weg. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tochouroglou passt de bal met de wreef. Sparv is nu in balbezit. Sparv speelt de bal door. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Koniarek is nu in balbezit. Mckay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nierychlewski de bal. Nierychlewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngọc Lân de bal onder controle te krijgen. Purăveţ is nu in balbezit. Ngọc Lân begaat een overtreding. Ngọc Lân krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 59%, FC KOPENHAGA 41%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:2