Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 36459
B.A.R.C.A. Sandecja United
po wpierdal Tactiek kks NS
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal met een sublieme pass. Bem Nascido rent richting de bal. Bem Nascido schiet op doel. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Piechocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gabbiadini de bal. Gabbiadini geeft de bal voor. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Szulakowski is nu in balbezit. Gabbiadini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szulakowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szulakowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bem Nascido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Nascido schiet op doel. Bacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Sandecja United 0:1

40e minuut.
Truuväärt rent richting de bal. Truuväärt geeft de bal voor. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 50%, Sandecja United 50%.
B.A.R.C.A. - Sandecja United 0:1

52e minuut.
Laanemaa is nu in balbezit. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Rekdal rent richting de bal. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica met een sublieme pass. Stachowiak geeft een hoge lob. Bem Nascido rent richting de bal. Bem Nascido schiet op doel. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - Sandecja United 0:2

58e minuut.
Doeltrap. Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Truuväärt speelt de bal door. Laanemaa rent richting de bal. Laanemaa geeft een hoge lob. Alegría rent richting de bal. Alegría haalt uit met een fantastische trap. Corvalán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Piechocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubica de bal. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. Corvalán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandilands komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen. Stróżyk komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. Jarczyk komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kordecki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Capó verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk passt de bal met de wreef. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Denneboom met een snelle inworp. Klungelig pakt Stachowiak de bal. Stachowiak geeft een lange en hoge pass. Kordecki springt en kopt de bal. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 57%, Sandecja United 43%.
B.A.R.C.A. - Sandecja United 0:2