Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze Sandecja United
Ryzyk Fizyk Tactiek Sądecki Sen
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 60.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Birmančević rent richting de bal. Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Bem Nascido is nu in balbezit. Bem Nascido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Snitko is nu in balbezit. Snitko speelt de bal door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda rent richting de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal in één keer door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biaram geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Birmančević probeert naar een medespeler te passen. Biaram speelt de bal door. Haughton probeert naar een medespeler te passen. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Corvalán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 57%, Sandecja United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurboDymoMeni Zabrze - Sandecja United 0:0

47e minuut.
Snitko onderschept slim de pass. Snitko probeert naar een medespeler te passen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. Corvalán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Snitko met een sublieme pass. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ... Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Corvalán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

51e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Kubica onderschept slim de pass. Snitko rent richting de bal. Snitko geeft de bal voor. Kvarda springt en kopt de bal. Corvalán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Biaram met een snelle inworp. Carvajal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokrzycki. Mokrzycki krijgt een gele kaart. Carvajal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carvajal kan niet meer verder spelen. Zurita komt het veld opgelopen. Biaram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kvarda maakt een snoekduik en kopt de bal. Corvalán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Sandecja United 1:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Denneboom passt de bal zonder na te denken. Dierickx geeft een hoge lob. Piechocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Biaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita onderschept slim de pass. Zurita geeft de bal voor. Kvarda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bem Nascido is nu in balbezit. Darski onderschept slim de pass. Darski geeft een hoge lob. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton geeft de bal voor. Corvalán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarczyk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Bem Nascido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżykowski rent richting de bal. Darski probeert naar een medespeler te passen. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram geeft een lange en hoge pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Sandecja United 2:0

86e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Zurita speelt de bal door. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Corvalán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - Sandecja United 3:0

89e minuut.
Haughton is nu in balbezit. Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal in één keer door. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 41%, Sandecja United 59%.
TurboDymoMeni Zabrze - Sandecja United 3:0