Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOPENHAGA Fc Gladiatorss
moja Tactiek skrzL
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz met een sublieme pass. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 0:1

3e minuut.
Mckay met een snelle inworp. Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski geeft een lange en hoge pass. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales passt de bal met de wreef. Basaure verovert de bal door een tackle van achteren. Mutz rent richting de bal. Mutz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kijowski is nu in balbezit. Mutz rent richting de bal. Mutz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kitapçı de bal. Kitapçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal met de wreef. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Načić geeft een lange en hoge pass. Koniarek kopt de bal weg. Choina heeft problemen om de bal te vangen. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 1:1

26e minuut.
Kijowski is nu in balbezit. Kijowski passt de bal zonder na te denken. Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Kitapçı rent richting de bal. Kitapçı schiet op doel. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ngọc Lân geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gerszberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutz kan de bal niet met de borst controleren. Mutz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Morales kopt de bal weg. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen. Kitapçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kitapçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 1:2

34e minuut.
Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg geeft de bal voor. Basaure kopt de bal weg. Mutz geeft een hoge lob. Kitapçı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Basaure geeft de bal voor. Choina bereikt de bal nog maar net als eerste. Choina geeft een hoge lob. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ngọc Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerszberg speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kitapçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçı draait met de bal, schiet en ... Magdziarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 50%, Fc Gladiatorss 50%.
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 1:2

49e minuut.
Mutz probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales probeert naar een medespeler te passen. Kitapçı rent richting de bal. Kitapçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek rent richting de bal. Koniarek geeft de bal voor. Načić maakt een snoekduik en kopt de bal. Hacıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 2:2

62e minuut.
Ziętarski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Xavier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski met een sublieme pass. Mutz geeft de bal voor. Ziętarski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 2:3

76e minuut.
Choina geeft een lange en hoge pass. Morales rent richting de bal. Niedźwiedzki maakt een afschuwelijke overtreding. Niedźwiedzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOPENHAGA 56%, Fc Gladiatorss 44%.
FC KOPENHAGA - Fc Gladiatorss 2:3