Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Truteń Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 14510
Truteń Tauzen City
Maniek Tactiek na bezrybie
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 66
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Phiri met een sublieme pass. Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft de bal voor. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. Kukla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ciucă onderschept slim de pass. Ciucă met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Szłapka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ónody is nu in balbezit. Ónody geeft een hoge lob. Ciucă kopt de bal weg. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Kukla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Brownhill is nu in balbezit. Brownhill passt de bal zonder na te denken. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Kukla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orúe. Zdrojewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Derbin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Smolarek met een sublieme pass. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Brownhill met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Huy Trung controleert de bal met de borst. Ónody is nu in balbezit. Ónody passt de bal met de wreef. Brownhill geeft de bal voor. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba passt de bal zonder na te denken. Ónody speelt de bal door. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ónody is nu in balbezit. Ónody passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 60%, Tauzen City 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Truteń - Tauzen City 0:0

56e minuut.
Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu onderschept slim de pass. Bülbüloğlu speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Kukla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Cielecki geeft een hoge lob. Huy Trung kopt de bal weg. Orúe rent richting de bal. Zdrojewski onderschept slim de pass. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu geeft een hoge lob. Ciucă maakt een snoekduik en kopt de bal. Kukla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - Tauzen City 0:1

84e minuut.
Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu speelt de bal door. Brownhill speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Huy Trung met een sublieme pass. Hajdo met een sublieme pass. Zdrojewski heeft problemen om de bal te vangen. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Brownhill speelt de bal door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 57%, Tauzen City 43%.
Truteń - Tauzen City 0:1