Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIANCONERI MISIACZKI SZCZECIŃSKIE
NN1a Tactiek stra 2
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 66.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ożywczy geeft een hoge lob. Wilczyński heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Jarzyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De Monte is nu in balbezit. De Monte speelt de bal door. Abrego met een sublieme pass. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bzdak verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdak speelt de bal door. Wilczyński speelt de bal door. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Purús geeft de bal voor. Bzdak kopt de bal weg. Klungelig pakt Prisecari de bal. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Jarzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pyś probeert naar een medespeler te passen. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Metzelopoulos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego passt de bal zonder na te denken. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli schiet op doel. Tenderenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 1:0

21e minuut.
Pyś passt de bal met de wreef. Daar is Bzdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdak passt de bal met de wreef. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Jarzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ponichter probeert naar een medespeler te passen. Prisecari heeft problemen om de bal te vangen. Prisecari geeft de bal voor. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Popiełuszko rent richting de bal. Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy speelt de bal door. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda bokst de bal weg. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ... Tenderenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tovaryš passt de bal in één keer door. Filó rent richting de bal. Filó passt de bal in één keer door. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:0

31e minuut.
Filó is nu in balbezit. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Filó verovert de bal door een tackle van achteren. Filó draait met de bal, schiet en ... Tenderenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Abrego onderschept slim de pass. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hyjek met een sublieme pass. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego passt de bal in één keer door. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli schiet op doel. Tenderenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Abrego passt de bal zonder na te denken. Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš passt de bal in één keer door. Daar is Filó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tovaryš zal de hoekschop nemen. Özerdenerli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIANCONERI 51%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 49%.
BIANCONERI - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:0

50e minuut.
De Monte rent richting de bal. Purús onderschept slim de pass. Purús passt de bal met de wreef. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tovaryš probeert naar een medespeler te passen. Filó rent richting de bal. Özerdenerli is nu in balbezit. Filó is nu in balbezit. Filó haalt uit met een fantastische trap. Tenderenda bokst de bal weg.

56e minuut.
Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki passt de bal in één keer door. Weißbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbach geeft de bal voor. Maciąg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Doeltrap. Ayala komt het veld opgelopen. Pyrdoł komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De Monte speelt de bal door. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš passt de bal zonder na te denken. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ... Tenderenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Weißbach de bal onder controle te krijgen. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel. Tenderenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Külbırakmaz met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Ożywczy begaat een overtreding. Ożywczy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyesi komt het veld opgelopen. Tomasek komt het veld opgelopen. Osmochescu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ożywczy probeert de bal met de borst te controleren. Ayala rent richting de bal. Pyrdoł is nu in balbezit. Pyrdoł schiet op doel. Tenderenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 3:0

74e minuut.
Wawrzecki onderschept slim de pass. Hyjek onderschept slim de pass. Hyjek met een sublieme pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tomasek geeft een hoge lob. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ożywczy. Ayala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayala wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIANCONERI 53%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 47%.
BIANCONERI - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 3:0