Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Stadion slońca
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19265
Cały czas do przodu buraczki
Ble Tactiek ONE
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 64
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Butuşan passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyli probeert naar een medespeler te passen. Favre rent richting de bal. Favre draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rois geeft een lange en hoge pass. Favre is nu in balbezit. Favre passt de bal met de wreef. Dudra rent richting de bal. Dudra haalt uit met een fantastische trap. Atencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Favre rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rois passt de bal zonder na te denken. Dudra is nu in balbezit. Dudra met een sublieme pass. Favre rent richting de bal. Favre haalt uit met een fantastische trap. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Atencio speelt de bal door. Zabokrzycki kopt de bal weg. Długi probeert de bal aan de voet te houden. Dudra is nu in balbezit. Dudra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Długi kopt de bal weg. Rybkowski met een sublieme pass. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula geeft een lange en hoge pass. Pleşan kopt de bal weg. Llamas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rois rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cały czas do przodu - buraczki 1:0

33e minuut.
Lubosz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubosz probeert naar een medespeler te passen. Gruszczyński speelt de bal door. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zabokrzycki geeft de bal voor. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Favre is nu in balbezit. Favre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Huber rent richting de bal. Sandanger verovert de bal door een tackle van achteren. Sandanger geeft een hoge lob. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 56%, buraczki 44%.
Cały czas do przodu - buraczki 1:0

47e minuut.
Bula rent richting de bal. Bula met een sublieme pass. Rybkowski met een sublieme pass. Bartalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartalesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bula kopt de bal weg. Segri is nu in balbezit. Segri geeft de bal voor. Favre rent richting de bal. Favre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Segri onderschept slim de pass. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski geeft een lange en hoge pass. Bula kopt de bal weg. Długi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rüstəmbəyli met de inworp. Favre probeert naar een medespeler te passen. Dudra rent richting de bal. Dudra schiet op doel. Atencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cały czas do przodu - buraczki 1:1

69e minuut.
Dudra schiet op doel. Bakalia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rüstəmbəyli neemt de hoekschop. Huber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bartalesi is nu in balbezit. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski passt de bal zonder na te denken. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Llamas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Szviták probeert naar een medespeler te passen. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula passt de bal in één keer door. Bartalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartalesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 44%, buraczki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cały czas do przodu - buraczki 1:1