Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub BIANCONERI
5 Tactiek NN1a
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš rent richting de bal. Tovaryš passt de bal met de wreef. Pyrdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrdoł draait met de bal, schiet en ... Ćwikliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tovaryš neemt de hoekschop. Pyrdoł krijgt zijn hoofd ertegen. Ćwikliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - BIANCONERI 0:1

6e minuut.
Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš geeft een lange en hoge pass. Filó kopt de bal weg. Pyrdoł is nu in balbezit. Pyrdoł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Açıkalan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abrego neemt de hoekschop. Filó maakt een snoekduik en kopt de bal. Özdinçer onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte geeft de bal voor. Açıkalan geeft een lange en hoge pass. Vodzák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziubdziub - BIANCONERI 1:1

30e minuut.
Ćwikliński speelt de bal door. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš passt de bal met de wreef. Filó rent richting de bal. Filó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Özdinçer rent richting de bal. Tovaryš begaat een overtreding. Tovaryš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 59%, BIANCONERI 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziubdziub - BIANCONERI 1:1

46e minuut.
Ayala komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Banu kan de bal niet met de borst controleren. Baloy onderschept slim de pass. Baloy passt de bal zonder na te denken. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - BIANCONERI 1:2

61e minuut.
Vodzák passt de bal zonder na te denken. Kövér rent richting de bal. Kövér passt de bal zonder na te denken. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Lalatović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stojić komt het veld opgelopen. Özerdenerli komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hyjek is nu in balbezit. Vodzák verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Açıkalan zal de hoekschop nemen. Vodzák kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Baloy probeert naar een medespeler te passen. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Baloy rent richting de bal. Baloy geeft de bal voor. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy passt de bal in één keer door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - BIANCONERI 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 56%, BIANCONERI 44%.
Dziubdziub - BIANCONERI 1:3