Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CzęstochowaCF Tauzen City
nowa Tactiek na bezrybie
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 70.1
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Šmolko rent richting de bal. Šmolko geeft de bal voor. Klungelig pakt Matošević de bal. Gauta is nu in balbezit. Gauta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vulević probeert naar een medespeler te passen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malik. Carrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wasil komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gauta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Smolarek speelt de bal door. Garaba is nu in balbezit. Bielikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Smolarek wilt de vrije trap nemen. Vikat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gauta onderschept slim de pass. Carrera rent richting de bal. Gauta is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gauta rent richting de bal. Gauta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Tauzen City 1:0

33e minuut.
Bülbüloğlu speelt de bal door. Paliga is nu in balbezit. Paliga passt de bal zonder na te denken. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Vikat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta rent richting de bal. Gauta passt de bal met de wreef. Błoński is nu in balbezit. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orúe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Błoński zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Tauzen City 2:0

38e minuut.
Garaba speelt de bal door. Klungelig pakt Brownhill de bal. Brownhill passt de bal in één keer door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Bülbüloğlu geeft een hoge lob. Garaba kopt de bal weg. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Paliga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bülbüloğlu geeft een lange en hoge pass. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Vikat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Tauzen City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 48%, Tauzen City 52%.
CzęstochowaCF - Tauzen City 2:1

56e minuut.
Smolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarek geeft de bal voor. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Vikat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CzęstochowaCF - Tauzen City 2:2

67e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson geeft de bal voor. Carrera kan de bal niet met de borst controleren. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vulević speelt de bal door. Błoński is nu in balbezit. Błoński met een sublieme pass. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta haalt uit met een fantastische trap. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matošević speelt de bal door. Koitla heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Vikat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Smolarek met een sublieme pass. Brownhill is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrésson. Andrésson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Gauta de bal. Bülbüloğlu begaat een overtreding. Gauta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bülbüloğlu met een sublieme pass. Wasil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Tauzen City 3:2

85e minuut.
Koitla geeft de bal voor. Vulević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vulević probeert naar een medespeler te passen. Gauta is nu in balbezit. Gauta passt de bal met de wreef. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madsen met een sublieme pass. Błoński controleert de bal met de borst. Błoński passt de bal met de wreef. Gauta is nu in balbezit. Gauta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 49%, Tauzen City 51%.
CzęstochowaCF - Tauzen City 3:2