Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Oziery Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 37214
Oziery Truteń
skrzy532hura+2 Tactiek Maniek
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány rent richting de bal. Thabet is nu in balbezit. Velling is nu in balbezit. Velling draait met de bal, schiet en ... Kukla bokst de bal weg.

15e minuut.
Hajdo met een sublieme pass. Daar is Huy Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paćkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paćkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Paćkowski probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa speelt de bal door. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velling is nu in balbezit. Velling haalt uit met een fantastische trap. Kukla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - Truteń 1:0

20e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa met een sublieme pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - Truteń 2:0

21e minuut.
Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski passt de bal zonder na te denken. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa geeft een hoge lob. Velling springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - Truteń 3:0

27e minuut.
Topete onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nessinger met een snelle inworp. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung geeft een lange en hoge pass. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrabąszcz met een snelle inworp. Gyurcsány speelt de bal door. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling draait met de bal, schiet en ... Kukla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thabet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - Truteń 4:0

36e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Trung is nu in balbezit. Paćkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paćkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Huy Trung raakt geblesseerd tijdens het duel. Derbin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Thabet passt de bal zonder na te denken. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nessinger begaat een overtreding. Nessinger krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa met een sublieme pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Kukla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oziery 39%, Truteń 61%.
Oziery - Truteń 4:0

46e minuut.
Topete passt de bal zonder na te denken. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa passt de bal in één keer door. Velling rent richting de bal. Velling draait met de bal, schiet en ... Kukla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gyurcsány probeert de bal met de borst te controleren. Nessinger rent richting de bal. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány geeft een hoge lob. Velling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Chrabąszcz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nessinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Daar is Nessinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nessinger speelt de bal door. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung schiet op doel. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkdoğan komt het veld opgelopen. Cielecki met de inworp. Chrabąszcz is nu in balbezit. Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo geeft een hoge lob. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Nessinger kopt de bal weg. Hajdo is nu in balbezit. Ostřiha verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski onderschept slim de pass. Zdrojewski haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Robak onderschept slim de pass. Robak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nessinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huy Trung geeft een hoge lob. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdrojewski is nu in balbezit. Paal! Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oziery - Truteń 4:1

79e minuut.
Topete geeft een lange en hoge pass. Phiri probeert de bal met de borst te controleren. Türkdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkdoğan met een sublieme pass. Stokłosa geeft een hoge lob. Kukla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oziery 43%, Truteń 57%.
Oziery - Truteń 4:1