Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE Dziubdziub
stra 2 Tactiek 5
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 64.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer met een sublieme pass. Hennig met een sublieme pass. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zimny geeft een hoge lob. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki passt de bal in één keer door. Rousseff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseff schiet op doel. Ćwikliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hanbai verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkalan rent richting de bal. Açıkalan probeert naar een medespeler te passen. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseff verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikliński speelt de bal door. Daar is Karpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Karpiński rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Açıkalan zal de hoekschop nemen. Karpiński springt en kopt de bal. Tenderenda bokst de bal weg. Kövér maakt een snoekduik en kopt de bal. Tenderenda bokst de bal weg.

31e minuut.
Ponichter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński draait met de bal, schiet en ... Tenderenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Dziubdziub 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 49%, Dziubdziub 51%.
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Dziubdziub 0:1

55e minuut.
Wawrzecki springt en kopt de bal. Ćwikliński probeert naar een medespeler te passen. Klarström kopt de bal weg. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pyś is nu in balbezit. Klarström is nu in balbezit. Klarström passt de bal zonder na te denken. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Lalatović komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lalatović heeft problemen om de bal te vangen. Lalatović passt de bal zonder na te denken. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer geeft de bal voor. Kövér maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Dziubdziub 0:2

70e minuut.
Lalatović geeft een hoge lob. Külbırakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kövér rent richting de bal. Kövér schiet op doel. Tenderenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Karpiński geeft een lange en hoge pass. Purús rent richting de bal. Sansone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sansone krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Özdinçer geeft een lange en hoge pass. Karpiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponichter. Ponichter krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hanbai kopt de bal weg. Pyś rent richting de bal. Pyś speelt de bal door. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki schiet op doel. Ćwikliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Weißbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbach geeft een lange en hoge pass. Pyś rent richting de bal. Pyś haalt uit met een fantastische trap. Ćwikliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Dziubdziub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 46%, Dziubdziub 54%.
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Dziubdziub 1:2