Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Stadion slońca
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14626
Cały czas do przodu CFF Sparta Rzeszów
Ble Tactiek Magic Twierdza
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ... Bakalia probeert de bal aan de voet te houden. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Rybkowski de bal onder controle te krijgen. Bula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyns. Bula wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Długi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gruszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lubosz rent richting de bal. Lubosz passt de bal in één keer door. Rybkowski met een sublieme pass. Bula rent richting de bal. Bula geeft een hoge lob. Błażkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Caxaría met een snelle inworp. Zlo is nu in balbezit. Zlo passt de bal met de wreef. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 44%, CFF Sparta Rzeszów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cały czas do przodu - CFF Sparta Rzeszów 0:0

59e minuut.
Niedbała met de inworp. Zlo rent richting de bal. Zlo passt de bal zonder na te denken. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Caxaría kopt de bal weg. Zlo is nu in balbezit. Zlo passt de bal in één keer door. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ... Atencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cały czas do przodu - CFF Sparta Rzeszów 0:1

75e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Niedbała kopt de bal weg. Treder is nu in balbezit. Treder haalt uit met een fantastische trap. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De La Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espada geeft een lange en hoge pass. Sandanger is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Atencio bokst de bal weg. Paal! De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caxaría neemt de hoekschop. Rousse maakt een snoekduik en kopt de bal. Atencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zlo met een sublieme pass. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse met een sublieme pass. Treder is nu in balbezit. Treder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 63%, CFF Sparta Rzeszów 37%.
Cały czas do przodu - CFF Sparta Rzeszów 0:1