Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Noble Square
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 28244
We Are History klawy_team
KSBB Tactiek hardNormal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 62.6
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kalac trapt de bal weg van het doel. Nicula kopt de bal weg. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński schiet op doel. Jonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - klawy_team 1:0

7e minuut.
Biempica geeft een lange en hoge pass. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Jonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nicula passt de bal zonder na te denken. Daar is Bałuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een hoge lob. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. Jonowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 37%, klawy_team 63%.
We Are History - klawy_team 1:0

47e minuut.
Bałuszyński passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen passt de bal in één keer door. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Jonowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - klawy_team 2:0

63e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen passt de bal zonder na te denken. Nicula speelt de bal door. Biempica geeft een hoge lob. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Jonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - klawy_team 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa geeft een hoge lob. Daar is Jarosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Biempica met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal in één keer door. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Jonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Arvelo geeft een hoge lob. Inworp. Kocharyan met de inworp. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Deveen rent richting de bal. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Jonowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - klawy_team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 28%, klawy_team 72%.
We Are History - klawy_team 4:0