Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 66500
kp rawia Widzew Pabianice
stas 532 Tactiek 11_2022
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 65
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Damian kopt de bal weg. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Kędzia is nu in balbezit. Kędzia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Damian rent richting de bal. Damian geeft een lange en hoge pass. Kędzia krijgt zijn hoofd ertegen. Kaliciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piekański passt de bal met de wreef. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch maakt een afschuwelijke overtreding. Dzieciuch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromadzki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ene krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pisoń is nu in balbezit. Kenyatta onderschept slim de pass. Kenyatta geeft de bal voor. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Damian rent richting de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Damian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 58%, Widzew Pabianice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kp rawia - Widzew Pabianice 0:0

52e minuut.
Vos rent richting de bal. Vos passt de bal in één keer door. Bieniusiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piekański is nu in balbezit. Piekański schiet op doel. Mola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Piekański is nu in balbezit. Buscellagre maakt een afschuwelijke overtreding. Piekański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gromadzki komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buitenspel voor Valerie. Goede buitenspelval van de verdediging. Petelin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Damian is nu in balbezit. Jaszczerski begaat een overtreding. Damian raakt geblesseerd tijdens het duel. Vos met een snel genomen vrije trap. Damian kopt de bal weg. Damian rent richting de bal. Damian geeft een hoge lob. Valerie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - Widzew Pabianice 0:1

71e minuut.
Ene rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp met een sublieme pass. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vos geeft een hoge lob. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floriańczyk. Floriańczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 39%, Widzew Pabianice 61%.
kp rawia - Widzew Pabianice 0:1