Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Łomot Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22799
FC Łomot mirass
N40w Tactiek dom
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 63.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Vukojević passt de bal in één keer door. Tønnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli geeft een hoge lob. van Ham springt en kopt de bal. Paal!

27e minuut.
Sławiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Papapanagis kopt de bal weg. de Reuver rent richting de bal. de Reuver schiet op doel. Ambühl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Orsatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamashita geeft de bal voor. de Reuver maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambühl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - mirass 0:1

33e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan geeft een lange en hoge pass. Drejan rent richting de bal. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 54%, mirass 46%.
FC Łomot - mirass 0:1

49e minuut.
Piangerelli geeft de bal voor. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Durand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Durand trapt de bal weg van het doel. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita passt de bal met de wreef. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. Ambühl bokst de bal weg.

56e minuut.
Sławiński onderschept slim de pass. Sławiński geeft een hoge lob. Drejan heeft problemen om de bal te vangen. de Reuver rent richting de bal. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piangerelli met een sublieme pass. Aspiazu rent richting de bal. Sławiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławiński krijgt een gele kaart. Aspiazu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Ham zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buitenspel voor Aspiazu. Goede buitenspelval van de verdediging. Derksen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sławiński onderschept slim de pass. Sławiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guchtenaere met de inworp. Vukojević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Yaka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orsatti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert de Reuver de bal onder controle te krijgen. Drejan rent richting de bal. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli met een sublieme pass. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 58%, mirass 42%.
FC Łomot - mirass 0:1