Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zwycięzcy2015 FC Chechło
test n1 Tactiek doboju
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Sólido rent richting de bal. Sólido passt de bal zonder na te denken. Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Maccagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccagno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Güçlü passt de bal met de wreef. Penot geeft een hoge lob. Trenchev rent richting de bal. Trenchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gosztonyi probeert naar een medespeler te passen. Fryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryt geeft de bal voor. Maccagno rent richting de bal. Maccagno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Penot met een snelle inworp. Miazga geeft de bal voor. Trenchev rent richting de bal. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Penot met een sublieme pass. Daar is Miazga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miazga passt de bal met de wreef. Trenchev rent richting de bal. Trenchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zwycięzcy2015 47%, FC Chechło 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zwycięzcy2015 - FC Chechło 0:0

52e minuut.
Güçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido onderschept slim de pass. Sólido speelt de bal door. Maccagno rent richting de bal. Maccagno haalt uit met een fantastische trap. Déhu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Janik onderschept slim de pass. Linares begaat een overtreding. Janik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Inworp. Grzanka komt het veld opgelopen. Antonio komt het veld opgelopen. Adilov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maccagno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupotey. Maccagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Sivukha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido geeft de bal voor. Maccagno springt en kopt de bal. Déhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares probeert naar een medespeler te passen. Miazga rent richting de bal. Miazga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maccagno rent richting de bal. Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido onderschept slim de pass. Sólido draait met de bal, schiet en ... Déhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazov komt het veld opgelopen. Bilandžija komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Goliński heeft problemen om de bal te vangen. Goliński geeft een hoge lob. Inworp. Bilandžija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares geeft de bal voor. Cochard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilandžija zal de hoekschop nemen. Grzanka krijgt zijn hoofd ertegen. Cochard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zwycięzcy2015 48%, FC Chechło 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zwycięzcy2015 - FC Chechło 0:0