Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Frugo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 29197
FC Frugo AnMoKi
moja 4 Tactiek 532McwPM
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 68.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Geszczyński passt de bal in één keer door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień speelt de bal door. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal in één keer door. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski schiet op doel. Axelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - AnMoKi 0:1

16e minuut.
Geszczyński passt de bal met de wreef. Cárdenas met een sublieme pass. Mazon rent richting de bal. Mazon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - AnMoKi 0:2

19e minuut.
Geszczyński met een sublieme pass. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas speelt de bal door. Mazon rent richting de bal. Mazon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Axelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Geszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński passt de bal zonder na te denken. Cárdenas speelt de bal door. Mazon is nu in balbezit. Mazon schiet op doel. Axelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Polanowski passt de bal zonder na te denken. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas passt de bal in één keer door. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft de bal voor. Rubalewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Axelsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 64%, AnMoKi 36%.
FC Frugo - AnMoKi 0:2

65e minuut.
Geszczyński probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Kaucsar maakt een afschuwelijke overtreding. Kaucsar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Havasi de bal. Sukiasyan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotirchos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Stylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

81e minuut.
Duvančić speelt de bal door. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sukiasyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stylak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - AnMoKi 1:2

83e minuut.
Masztak rent richting de bal. Masztak met een sublieme pass. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić geeft een hoge lob. Sukiasyan springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skupień geeft de bal voor. Rubalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Debický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rubalewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubalewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Axelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 53%, AnMoKi 47%.
FC Frugo - AnMoKi 1:2