Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Pabianice klawy_team
11_2022 Tactiek antynormal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Kempa rent richting de bal. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Valejo is nu in balbezit. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Mola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - klawy_team 0:1

29e minuut.
Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jarosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Damian is nu in balbezit. Damian geeft een lange en hoge pass. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Damian is nu in balbezit. Damian passt de bal met de wreef. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Pabianice - klawy_team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 46%, klawy_team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Pabianice - klawy_team 1:1

47e minuut.
Floriańczyk passt de bal in één keer door. Damian is nu in balbezit. Damian geeft een lange en hoge pass. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - klawy_team 2:1

56e minuut.
Damian heeft problemen om de bal te vangen. Damian passt de bal zonder na te denken. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Jonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - klawy_team 3:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulcke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Valerie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian passt de bal in één keer door. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ada geeft de bal voor. de Vliegher kopt de bal weg. Tarnawski rent richting de bal. Flaminio onderschept slim de pass. Flaminio schiet op doel. Mola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 49%, klawy_team 51%.
Widzew Pabianice - klawy_team 3:1