Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 61541
kp rawia We Are History
stas 532 Tactiek rw
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
65.2 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Klungelig pakt Słowik de bal. Biempica met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een hoge lob. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nicula speelt de bal door. Deveen heeft problemen om de bal te vangen. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Kaliciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - We Are History 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Kocharyan de bal. Kocharyan met een sublieme pass. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Kocharyan de bal. Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen geeft een hoge lob. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Deveen kopt de bal weg. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński schiet op doel. Jurčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaliciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bałuszyński springt en kopt de bal. Kaliciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - We Are History 0:2

35e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott probeert naar een medespeler te passen. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - We Are History 0:3

42e minuut.
Rosa rent richting de bal. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Blades is nu in balbezit. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene schiet op doel. Kalac bokst de bal weg.

44e minuut.
Deveen kopt de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Nicula passt de bal met de wreef. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński schiet op doel. Kaliciński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 60%, We Are History 40%.
kp rawia - We Are History 0:3

47e minuut.
Civardi rent richting de bal. Civardi geeft een hoge lob. Gromadzki kopt de bal weg. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap. Kalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Pisoń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Słowik is nu in balbezit. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Słowik is nu in balbezit. Słowik passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. Kalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - We Are History 1:3

58e minuut.
Deveen geeft een hoge lob. Bałuszyński is nu in balbezit. Kordalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bałuszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bałuszyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

60e minuut.
Nicula onderschept slim de pass. Nicula geeft een lange en hoge pass. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bałuszyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Petelin komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Civardi geeft een lange en hoge pass. Daar is Deveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveen geeft de bal voor. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. Kaliciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Duin komt het veld opgelopen. de Maior komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Kocharyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft een hoge lob. Duin springt en kopt de bal. Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 52%, We Are History 48%.
kp rawia - We Are History 1:3