Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: AnMoKi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 38451
AnMoKi KS Petarda Kobierzyn
532Dcwl Tactiek edit
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Mazon probeert naar een medespeler te passen. Rubalewski rent richting de bal. Ravizza begaat een overtreding. Rubalewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Polanowski is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Havasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nichifor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chumakov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Geszczyński kopt de bal weg. Mazon rent richting de bal. Mazon passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Skupień onderschept slim de pass. Skupień probeert naar een medespeler te passen. Mazon is nu in balbezit. Mazon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mazon met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas met een sublieme pass. Klungelig pakt Rubalewski de bal. Rubalewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Mazon rent richting de bal. Tkocz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tkocz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnMoKi 52%, KS Petarda Kobierzyn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 0:0

46e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 1:0

51e minuut.
Ravizza geeft de bal voor. Nichifor rent richting de bal. Havasi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nichifor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nichifor neemt de penalty, wat een uithaal! Stylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. Stylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 1:1

56e minuut.
Nichifor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Futó komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Machulski kopt de bal weg. Klungelig pakt Poveda de bal. Skupień rent richting de bal. Skupień geeft een lange en hoge pass. Rubalewski krijgt zijn hoofd ertegen. Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukulas komt het veld opgelopen. Cárdenas met een snel genomen vrije trap. Mazon krijgt zijn hoofd ertegen. Pozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 2:1

74e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Geszczyński met een sublieme pass. Mazon rent richting de bal. Mazon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kukulas met een sublieme pass. Futó is nu in balbezit. Polanowski rent richting de bal. Futó verovert de bal door een tackle van achteren. Futó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kukulas rent richting de bal. Kukulas geeft een hoge lob. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi schiet op doel. Stylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 2:2

81e minuut.
Doeltrap. Tyrajski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Rubalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rubalewski speelt de bal door. Mazon rent richting de bal. Mazon schiet op doel. Pozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ravizza heeft problemen om de bal te vangen. Mazon is nu in balbezit. Ravizza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazon raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Feinmann geeft de bal voor. Ravizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mazon zijn tegenspeler op de grond. Mazon krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rubalewski kopt de bal weg. Skupień probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas met een sublieme pass. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnMoKi 52%, KS Petarda Kobierzyn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AnMoKi - KS Petarda Kobierzyn 2:2