Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47633
kp rawia klawy_team
stas 532 Tactiek antynormal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
68 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Piekański verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki passt de bal zonder na te denken. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu geeft de bal voor. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piekański rent richting de bal. Piekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - klawy_team 1:0

7e minuut.
Kordalski geeft de bal voor. Pisoń rent richting de bal. Durleci onderschept slim de pass. Piekański verovert de bal door een tackle van achteren. Piekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Vliegher met een snelle inworp. Kempa met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki geeft een hoge lob. Pisoń heeft problemen om de bal te vangen. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański haalt uit met een fantastische trap. Jonowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Arvelo passt de bal in één keer door. Lisowicz rent richting de bal. de Vliegher maakt een afschuwelijke overtreding. de Vliegher is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Inworp. Lisowicz met de inworp. Gromadzki geeft de bal voor. Piekański maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - klawy_team 2:0

37e minuut.
Durleci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flaminio de bal. Met opzet legt Wasilewski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wasilewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wasilewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Pisoń heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski geeft een hoge lob. Jonowski bokst de bal weg. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - klawy_team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 45%, klawy_team 55%.
kp rawia - klawy_team 3:0

46e minuut.
Arvelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flaminio de bal. Gawryś rent richting de bal. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio schiet op doel. Kaliciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Kaliciński bokst de bal weg.

54e minuut.
Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Kempa is nu in balbezit. Met opzet legt Jurčević zijn tegenspeler op de grond. Jurčević krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cepero komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda speelt de bal door. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Gawryś speelt de bal door. Flaminio rent richting de bal. Flaminio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. McPherson geeft een lange en hoge pass. Flaminio kopt de bal weg. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio haalt uit met een fantastische trap. Kaliciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Durleci passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal met de wreef. Flaminio rent richting de bal. Flaminio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flaminio de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kordalski. Kordalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 47%, klawy_team 53%.
kp rawia - klawy_team 3:0