Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Łomot Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22799
FC Łomot FC Chechło
N40w Tactiek doboju
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Vukojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piangerelli geeft een lange en hoge pass. van Ham maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vukojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojević geeft de bal voor. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Déhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - FC Chechło 1:0

16e minuut.
Vukojević passt de bal in één keer door. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli geeft de bal voor. van Ham springt en kopt de bal. Déhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - FC Chechło 2:0

19e minuut.
Vukojević heeft problemen om de bal te vangen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vukojević zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vukojević naar de kleedkamers voor een vroege douche. Trenchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əmirzadə zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miazga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Miazga passt de bal zonder na te denken. Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə geeft een lange en hoge pass. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev schiet op doel. Ambühl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 55%, FC Chechło 45%.
FC Łomot - FC Chechło 2:0

59e minuut.
Herda geeft de bal voor. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli passt de bal in één keer door. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Paal! Déhu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - FC Chechło 3:0

60e minuut.
Grzanka komt het veld opgelopen. Antonio komt het veld opgelopen. Linares komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Herda rent richting de bal. Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga geeft een lange en hoge pass. Grzanka rent richting de bal. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. Ambühl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Linares is nu in balbezit. Herda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares raakt geblesseerd tijdens het duel. Lüüs komt het veld opgelopen. Əmirzadə met een snel genomen vrije trap. Grzanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambühl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Güçlü geeft een hoge lob. Inworp. Papapanagis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piangerelli geeft een lange en hoge pass. van Ham springt en kopt de bal. Déhu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lüüs rent richting de bal. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Şahbazov komt het veld opgelopen. Bilandžija komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Əmirzadə passt de bal in één keer door. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan is nu in balbezit. Şahbazov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazov schiet op doel. Ambühl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 64%, FC Chechło 36%.
FC Łomot - FC Chechło 3:0