Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Pabianice KS Petarda Kobierzyn
11_2022 Tactiek edit
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 59
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Chumakov heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chumakov. Dzieciuch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dzieciuch kan niet meer verder spelen. Powałka komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Valerie passt de bal zonder na te denken. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal in één keer door. Kukulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk met een sublieme pass. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie schiet op doel. Pozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 1:0

20e minuut.
Tkocz speelt de bal door. Malahi is nu in balbezit. Floriańczyk begaat een overtreding. Floriańczyk krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valerie passt de bal in één keer door. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian geeft een lange en hoge pass. Valerie rent richting de bal. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:0

37e minuut.
Ravizza is nu in balbezit. Ravizza passt de bal met de wreef. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumakov is nu in balbezit. Chumakov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:1

42e minuut.
Malahi is nu in balbezit. Bieniusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 52%, KS Petarda Kobierzyn 48%.
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:1

48e minuut.
Soszyński met een sublieme pass. Kukulas rent richting de bal. Kukulas geeft de bal voor. Kenyatta controleert de bal met de borst. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:2

57e minuut.
Poveda passt de bal met de wreef. Kukulas rent richting de bal. Kukulas passt de bal in één keer door. Chumakov rent richting de bal. Chumakov schiet op doel. Mola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Malahi is nu in balbezit. Malahi draait met de bal, schiet en ... Mola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:3

70e minuut.
Fasola onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kukulas de bal. Kukulas speelt de bal door. Chumakov is nu in balbezit. Chumakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Futó komt het veld opgelopen. Kułaga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Tyrajski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 53%, KS Petarda Kobierzyn 47%.
Widzew Pabianice - KS Petarda Kobierzyn 2:3