Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Petarda Kobierzyn Widzew Pabianice
edit Tactiek 11_2022
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 70.6
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Buscellagre probeert naar een medespeler te passen. Damian speelt de bal door. Kinsaka heeft problemen om de bal te vangen. Kinsaka schiet op doel. Pozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:1

3e minuut.
Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Tkocz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bergkamp probeert de bal aan de voet te houden. Filho is nu in balbezit. Filho haalt uit met een fantastische trap. Mola bokst de bal weg.

11e minuut.
Tkocz geeft de bal voor. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravizza. Zambrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrano wilt de vrije trap nemen. Pozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Floriańczyk speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizza rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Pozowski bokst de bal weg. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. Pozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal zonder na te denken. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano passt de bal in één keer door. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vos verovert de bal door een tackle van achteren. Vos geeft een hoge lob. Damian kopt de bal weg. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. Pozowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz speelt de bal door. Kinsaka heeft problemen om de bal te vangen. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Kinsaka de bal. Muntenuş onderschept slim de pass. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano schiet op doel. Pozowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Ravizza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:3

33e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch met een sublieme pass. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Pozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:4

36e minuut.
Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinsaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kinsaka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:5

43e minuut.
Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Kinsaka kopt de bal weg. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 61%, Widzew Pabianice 39%.
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:5

49e minuut.
Bergkamp speelt de bal door. Damian rent richting de bal. Damian passt de bal zonder na te denken. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka schiet op doel. Pozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pozowski met een harde bal richting middenveld. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch passt de bal met de wreef. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian geeft een hoge lob. Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:6

70e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Filho kopt de bal weg. Buscellagre probeert de bal aan de voet te houden. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Fasola komt het veld opgelopen. Chumakov komt het veld opgelopen. Crews komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bieniusiewicz geeft een hoge lob. Damian rent richting de bal. Damian geeft de bal voor. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kułaga komt het veld opgelopen. Malahi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gusman met een sublieme pass. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dzieciuch speelt de bal door. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Damian geeft een hoge lob. Ravizza controleert de bal met de borst. Kinsaka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal in één keer door. Floriańczyk speelt de bal door. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Pozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:7

81e minuut.
Buitenspel voor Kinsaka. Goede buitenspelval van de verdediging. Koller komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buitenspel voor Malahi. Goede buitenspelval van de verdediging. Ruciński komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ruciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Ravizza de bal. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:8

87e minuut.
Damian met de inworp. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch probeert naar een medespeler te passen. Damian geeft de bal voor. Kinsaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:9

89e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian passt de bal in één keer door. Daar is Ravizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. Pozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 70%, Widzew Pabianice 30%.
KS Petarda Kobierzyn - Widzew Pabianice 0:9