Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44868
kp rawia Markonik
stas 532 Tactiek Wings
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Mijović kopt de bal weg. Klungelig pakt Bareja de bal. Bareja met een sublieme pass. Vecchi rent richting de bal. Vecchi schiet op doel. Kaliciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kmečík passt de bal in één keer door. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh passt de bal in één keer door. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki passt de bal in één keer door. Piekański is nu in balbezit. Pisoń rent richting de bal. Pisoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Việt Anh geeft de bal voor. Vecchi kopt de bal weg. Limonada speelt de bal door. Vecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Kmečík heeft problemen om de bal te vangen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gromadzki passt de bal in één keer door. Borko onderschept slim de pass. Zlatanov is nu in balbezit. Piekański verovert de bal door een tackle van achteren. Piekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ruozzi met een sublieme pass. Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh met een sublieme pass. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - Markonik 0:1

34e minuut.
Bareja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Limonada de bal. Limonada geeft de bal voor. Vecchi is nu in balbezit. Vecchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bareja speelt de bal door. Limonada rent richting de bal. Limonada probeert naar een medespeler te passen. Vecchi is nu in balbezit. Vecchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pisoń rent richting de bal. Pisoń geeft de bal voor. Ene kopt de bal weg. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 53%, Markonik 47%.
kp rawia - Markonik 0:1

57e minuut.
Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene geeft een hoge lob. Gromadzki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vecchi rent richting de bal. Jurčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vecchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Petelin komt het veld opgelopen. Lisowicz komt het veld opgelopen. Ruozzi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ruozzi rent richting de bal. Ruozzi passt de bal met de wreef. Limonada speelt de bal door. Vecchi rent richting de bal. Vecchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń probeert naar een medespeler te passen. Bareja geeft de bal voor. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Petelin passt de bal met de wreef. Ene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmečík. Kmečík krijgt een gele kaart. Ene raakt geblesseerd tijdens het duel. Gromadzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vecchi rent richting de bal. Limonada rent richting de bal. Limonada passt de bal zonder na te denken. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - Markonik 0:2

82e minuut.
Słowik rent richting de bal. Słowik passt de bal in één keer door. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki geeft de bal voor. Ene krijgt zijn hoofd ertegen. Chełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 49%, Markonik 51%.
kp rawia - Markonik 0:2