Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: AnMoKi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 46469
AnMoKi FC Chechło
532McwPM Tactiek doboju
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 60.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Skupień geeft een lange en hoge pass. Mazon kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. Rubalewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Miazga passt de bal in één keer door. Penot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cárdenas. Cárdenas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dupotey passt de bal in één keer door. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński passt de bal met de wreef. Mazon rent richting de bal. Mazon haalt uit met een fantastische trap. Déhu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Feinmann passt de bal zonder na te denken. Machulski geeft de bal voor. Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rubalewski schiet op doel. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Güçlü geeft de bal voor. Havasi probeert naar een medespeler te passen. Geszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński geeft een lange en hoge pass. Mazon springt en kopt de bal. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea geeft een hoge lob. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon haalt uit met een fantastische trap. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Machulski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penot met een snelle inworp. Linares geeft een hoge lob. Trenchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Skupień is nu in balbezit. Skupień geeft een lange en hoge pass. Dupotey speelt de bal door. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güçlü speelt de bal door. Mazon kan de bal niet met de borst controleren. Mazon geeft een hoge lob. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Karalis is nu in balbezit. Karalis passt de bal in één keer door. Polanowski rent richting de bal. Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miazga rent richting de bal. Penot probeert naar een medespeler te passen. Havasi rent richting de bal. Miazga onderschept slim de pass. Miazga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnMoKi 47%, FC Chechło 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AnMoKi - FC Chechło 0:0

57e minuut.
Skupień probeert naar een medespeler te passen. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński geeft een hoge lob. Mazon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - FC Chechło 1:0

62e minuut.
Əmirzadə geeft een lange en hoge pass. Stylak met een sublieme pass. Skupień kopt de bal weg. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski haalt uit met een fantastische trap. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antonio komt het veld opgelopen. Grzanka komt het veld opgelopen. Vopršal komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dupotey kopt de bal weg. Vopršal heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński passt de bal zonder na te denken. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - FC Chechło 2:0

74e minuut.
Mazon verovert de bal door een tackle van achteren. Mazon passt de bal zonder na te denken. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazon is nu in balbezit. Mazon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - FC Chechło 3:0

75e minuut.
Bilandžija komt het veld opgelopen. Şahbazov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Güçlü de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Mazon rent richting de bal. Mazon draait met de bal, schiet en ... Déhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rubalewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AnMoKi - FC Chechło 4:0

79e minuut.
Linares speelt de bal door. Grzanka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feinmann. Feinmann krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Inworp. Geszczyński met de inworp. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Déhu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnMoKi 36%, FC Chechło 64%.
AnMoKi - FC Chechło 4:0